Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOTSİAD, Kara ve Bıyık'ı ziyaret etti

KOTSİAD Gebze Şubesi, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek, bölgemize dair çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. Samimi bir ortamda geçen görüşmeler sonunda, Darıca Kaymakamı ve Darıca Belediyesi, KOTSİAD’ın bölgemiz adına yapacağı olumlu her projeye destek vereceklerini ve ortak çalışma yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

KOTSİAD, Kara ve Bıyık'ı ziyaret etti
30 Kasım 2021 - 17:26
Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Gebze Şube Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, Başkan Yardımcısı Emel Eyüboğlu, Genel Sekreter Caner Pesen ve Basın Sorumlusu Gülseren Parlakoğlu, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Demirtaş, KOTSİAD’ın çalışmalarını ve hedeflerini Kaymakam Kara’ya anlatırken, Gebze Şubesi olarak, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nı bir bütün olarak gördüklerini, yaptıkları çalışmalarda da bu dört ilçeye hizmete amaçladıklarını söyledi. Kaymakam Kara, toplumun menfaatini gözeten ve kente değer katacak her türlü çalışmaya destek olacaklarını belirterek, “STK’ları önemsiyoruz ve toplum yararını gözeten her türlü çalışmaları destekliyoruz. KOTSİAD’ın da bu anlamda bölgemize hizmet edecek çalışmalar yapmasını arzu ediyor, sizlere çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dedi.

BIYIK, ‘ZOR VE MEŞAKETLİ BİR ÇALIŞMA’
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KOTSİAD ekibini makamında konuk ederken, “SİAD’lar, STK’ları önemsiyor ve yaptıkları çalışmalara değer veriyoruz. Gönüllük temelinde gerçekleşen bu oluşumlar, belli bir emek vermeyi, vaktinizden, naktinizden ayırmayı gerektirir. Zor ve meşakkatli işlerdir. Belli grupların, kişilerin, küçük toplulukların değil de geniş kesimlerin menfaatini gözeten her türlü çalışmaya, yenilikçi fikirlere destek vermek, ortak çalışma yapmak isteriz. Bu ziyareti tanışma ve nezaket ziyareti olarak kabul ediyoruz, bir dahi ki ziyarette, sizlerden kentimiz için değerli projeler bekleriz. Çıktığınız bu zorlu yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi. Dernek Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, Başkan Bıyık’a iyi dilekleri ve destekleri için teşekkür ederek, bölgemizde ki ticarete katkı sunmak için yola çıkan KOTSİAD’ın projelerini hayata geçirmesinde kenti yönetenlerin desteklerinin büyük önem taşıdığını dile getirdi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum