Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kongreyi değerlendirdiler!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık AKP’nin 4. Büyük Kongresi’ni değerlendirdi

Kongreyi değerlendirdiler!
30 Eylül 2012 - 17:47
 AKP Milletvekili Sibel Gönül, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  adı MKYK ile anılan oğlu İsmail Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Ankara Atatürk Spor Salonu`na gelerek ilimizden gelen partilileri selamladı. Tribünlerdeki gençlik kolları ve kadın kollarını selamlayan başkanlar kongre hakkındaki izlenimlerini ve Merkez Karar Yürüme Kurulu seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
MKYK`DA ÇOK İYİ TEMSİL EDİLECEĞİZ
Teşkilatlarının tüm kademeleri ile birlikte çok büyük bir coşku yaşadıklarını belirten İl Başkanı Mahmut Civelek, “Aradan bu kadar zaman geçti ama bakıyorsunuz ki coşkuda hiçbir azalma yok. Şu anda salonumuzun her tarafında kadınlarımız olarak, gençlerimizi olarak konuşlandık. İnşallah Bu heyecan daha da doruğa çıkacak” dedi. MKYK seçimlerinde Kocaeli`nin çok iyi bir şekilde temsil edileceğinin altını çizen Civelek, “Başta sayın bakanımız olmak üzere, diğer arkadaşlarımızın da orada olması bizlere güç verecektir. Sonuçlar biraz sonra belli olur ve açıklarız” diye konuştu.
 
MKYK İNŞALLAH HAYIRLI OLUR
Kongre ve oğlu İsmail Karaosmanoğlu`nun MKYK üyeliği hakkında konuşan İbrahim Karaosmanoğlu, “Kongre, AKP`nin yenilenmesi, güç kazanması ve yola devam etmesi açısından, partiler açısından önemlidir. AKP özellikle iktidar partisi olarak çok güzel bir kongre yapıyor. İnanıyorum ki; tazelenerek, yenilenerek, daha emin adımlarla Türkiye`ye ve bütün dünyaya hizmet etme uğrunda devam edeceğiz” diye konuştu. MKYK`da Karaosmanoğlu ailesinin birini görebilecek miyiz sorusunu yanıtlayan Karaosmanoğlu, “Onu bilemem. Öyle bir ön yargımız yok, hayırlısı olsun. Genel başkanımız kimin enerji vereceği, kimin kucaklayacağı anlamında tüm Türkiye`yi iyi tanıyor.  Sayın başbakanımız inanıyorum ki; MKYK`yı her kesimden seçeceği 50 kişi ile dizayn edecektir” dedi. AKP MKYK`ya seçili seçilmediği sorulan İsmail Karaosmanoğlu ise, “Şuanda bir şey söyleyemiyorum. İnşallah hayırlısı olacak” diye konuştu. 

DAİMA BAŞBAKANIMIZLA BERABERİZ
Kongreye tam kadro giden Ak Parti Darıca İlçe Yönetimi ise daima başbakan ile beraber olacaklarını belirttiler. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, "Kongrenin nasıl yapılacağını, ne coşkuyla yapılacağını görenler bizim ne kadar güçlü bir parti olduğumuzu öğrendiler. Bizler daima başbakanımızın izindeyiz. Partimize yakışan bir kongre oldu. Yeni bir vizyon ile ülkemize hizmet edeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye için başbakanımızın enerjisi ile çalışmalarımız daha da artacak" dedi. 

BAŞBAKAN SAYESİNDE ÜLKEMİZ HUZUR İÇİNDE!
Kongreye giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise "Başbakanımız sayesinde ülkemizde herşey düzene girdi. Kongre ile Türkiye yeni bir yol çizdi. Ankara gerçekten muhteşemdi. Başbakanımız muhteşemdi. Kongremiz harika geçti. Umarım herşeyin hayırlısı olur" diyerek görüşlerini belirtti.