Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Komşusu ağır kokudan rahatsız olunca

Darıca'da bir vatandaş, oturduğu binada çok ağır koku geldiği gerekçesiyle polise haber verdi. Olay yerine  gelen polis,  yaptığı incelemede aynı binanın alt katında yalnız başına yaşayan 58 yaşındaki Muhammed Uğur Kadıoğlu'nun çürümüş cesediyle karşılaştı.

Komşusu ağır kokudan rahatsız olunca
27 Eylül 2020 - 15:52 - Güncelleme: 27 Eylül 2020 - 15:56
Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi, Tunay Sokak'ta yalnız başına yaşayan Muhammed Uğur Kadıoğlu'nun oturduğu dairedeki kokunun dağılması için  tüm pencereleri açan polis, binanın kapısını şerit bant çekerek giriş çıkışları yasakladı.
Adını vermek istemeyen üst kat komşusu, akşam saatlerinde bir koku hissettiklerini ancak nereden geldiğini anlayamadıklarını belirterek, '' Sabah saatlerinden ise koku evin içini sarmaya başladı, çok ağır bir kokuydu, binanın bacasından oturduğumuz odaya yayılıyordu, polise haber verdik, gelip binada araştırma yaptıklarında gerçek ortaya çıktı, alt kattaki daireye yaklaşık olarak 5-6 ay önce taşınan ve yalnız yaşayan Muhammed Uğur Kadıoğlu, meğer se hayatını kaybetmiş. En son 5-6 gün önce sokakta görmüştük, bir sürü hastalığı vardı'' dedi.
Yapılan incelemede Muhammed Uğur Kadıoğlu'nun 6 gün önce hayatını kaybettiği ve cesedinin çürüdüğü kokunun da bu nedenle yayıldığı belirtildi.
Muhammed Uğur Kadıoğlu'nun cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum