Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaelili hemşire kazada hayatını kaybetti !

Kocaelili hemşire Seycan Alan (26), 1,5 ay önce atandığı Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 41 GP 401 Plakalı otomobiliyle 15 metre yükseklikten uçtuktan sonra evin duvarına çarparak ters dönen aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Kocaelili hemşire kazada hayatını kaybetti !
10 Nisan 2021 - 13:10
Yaklaşık olarak 1.5 ay önce Uzman Çavuş Mahmut Alan ile nikah kıyan ve eş durumu nedeniyle Ermenek Devlet Hastanesi'ne ataması yapılan ve Ramazan Bayramı'nın ardından düğün yapmayı planlayan hemşire Seycan Alan, dün mesai bitiminin ardından 41 GP 401 plakalı otomobiliyle evine gitmek için yola çıktı. Seyran Mahallesi'nde yapım çalışması devam eden ve iddiaya göre, kapalı olması için yeterli önlemin alınmadığı mıcırlı yolda kontrolden çıkan otomobil, 15 metre yükseklikten uçtuktan sonra evin duvarına çarpıp, ters döndü.
Alan, aracın altında kalırken, kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Alan, ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Alan, sağlık görevlilerince ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Buradaki müdahale sonrası Konya'daki hastaneye sevk edilen Alan, yolda hayatını kaybetti. Alan'ın cansız bedeni, yeniden görev yaptığı hastaneye getirilip, morga konuldu. Hemşire Seycan'ın cenazesi, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Kocaeli'ye gönderildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum