Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Valiliği'nden o haberle alakalı açıklama geldi!

Kocaeli Valiliği, bir haber sitesinde çıkan “İhbarda Bulunduğu Kişi Polis Çıkınca Karakolda Darp Edildi” haberi ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Kocaeli Valiliği'nden o haberle alakalı açıklama geldi!
02 Nisan 2024 - 14:02
Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada ‘’Basın-yayın organlarında yer alan “İhbarda Bulunduğu Kişi Polis Çıkınca Karakolda Darp Edildi” başlıklı haberler ile ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. 
 
26.03.2024 Cuma günü saat 17.00 sıralarında Adli Kontrol Kararı gereği imza atmak üzere Darıca İstasyon Polis Merkezine gelen bir vatandaşın yanında bulunan (D.I) isimli şahsa, dışarıda beklemesi için uyarıda bulunulmuştur. 
 
Yapılan uyarılara riayet etmeyen (D.I), işlemi tamamlanan arkadaşıyla birlikte polis merkezinden ayrılırken kullandığı araca patinaj yaptırmak suretiyle hızla caddeye çıkarak trafik seyir ve güvenliğini tehlikeye düşürmüştür.
 
Yapılan incelemede, söz konusu aracın, (D.I) adlı şahsın eşinin babasının üzerine kayıtlı olduğu tespit edilmiş ve araç sahibi ile görüşülerek trafik cezası uygulanacağı bildirilmiştir. 
 
Durumdan haberdar olan (D.I), saat 18.00 sıralarında Darıca Polis Merkezine gelerek “Eşimi ne hakla ararsınız” ifadesiyle görevlilerimize yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunmuştur. 
 
Yapılan tüm uyarılara rağmen hakaret ve tehditlerine devam ederek saldırgan tavırlar sergileyen şahıs, kademeli olarak güç kullanılarak muhafaza altına alınmıştır.
 
Adı geçenin, Tehdit-Hakaret-Kasten Yaralama-Dolandırıcılık-Resmi Belgede Sahtecilik gibi suçlardan toplam 22 şüpheli kaydının olduğu anlaşılmıştır. 
 
Adli makamların talimatıyla gözaltına alınan şahsın, yapılan doktor muayenesinde 0.49 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. 
 
Şahıs, 27.03.2024 günü çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılmıştır.  
 
Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir. 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum