Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Valiliği'nden kar uyarısı!

Kocaeli Valiliği bugün başlaması beklenen yoğun kar yağışı ile ilgili bir uyarı yayınladı. Valiliğin açıklamasında buzlanma ve yoğun yağışa dikkat edilmesi istendi.

Kocaeli Valiliği'nden kar uyarısı!
16 Ocak 2021 - 17:13

 Valiliği bugün başlaması beklenen yoğun kar yağışı ile ilgili bir uyarı yayınladı. Valiliğin açıklamasında buzlanma ve yoğun yağışa dikkat edilmesi istendi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Bölgemizin 16.01.2021 Cumartesi günü (Bugün) Saat: 18:00 ile 17.01.2021 Pazar günü Saat 15:00 saatleri arasında yağmur ve karla karışık yağmur ile kar yağışının etkisi altına gireceği beklenmektedir.

DİKKAT VE TEDBİR

Marmara Bölgesinde bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde, kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışına döneceği, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde bu gece ve yarın (17.01.2021 Pazar) yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum