Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'nin en kalabalık mahallesine hizmet ediyor

Sıddık Topal, muhtarlığını taptığı Kazım Karabekir Mahallesi'nin Kocaeli'nin en kalabalık nüfusuna sahip olması nedeniyle salgın günlerinde il genelinde en çok çabayı gösteren ve en çok yorulan muhtarı oldu.

Kocaeli'nin en kalabalık mahallesine hizmet ediyor
30 Mayıs 2020 - 20:44 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 21:10
40 bini geçkin nüfusuyla Kocaeli'deki 472 mahallenin en büyüğü olan Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde muhtar olmanın zorluğunu göğüsleyen ve bu görevini başarıyla sürdüren Sıddık Topal, Coronavirüs salgının başlamasıyla birlikte, VEFA Sosyal Destek Grubu ile koordineli olarak başarılı çalışmalara imza attı.
Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde, VEFA Sosyal Destek Grubu üyeleriyle kapı kapı dolaşarak mahallesindeki 40 Bin nüfusunu aşkın vatandaşın ihtyaçlarının karşılanmasını sağlayan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, önümüzdeki hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olmamasına rağmen çalışacaklarını söyledi.
Önümüzdeki haftadan itibaren 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşlara VEFA Sosyal Destek Grubu Üyeleriyle hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Sıddık Topal, ''Mahalle olarak nüfusumuz ne kadar kalabalık olursa olsun, her zamanki gibi gece gündüz milletimizin hizmetinde olacağız. '' dedi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum