Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı öldürüldü

Eski damat, Kocaeli Gümüşhaneliler Fedarasyon Başkanı olan  kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Meydana gelen olayda 5 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı

21 Temmuz 2021 - 15:21 - Güncelleme: 21 Temmuz 2021 - 16:10
 Gebze'de meydana gelen olayda Kocaeli Gümüşhaneliler Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Olgun, eski damadı tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.
Kocaelİ Gümüşhaneliler Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Süleyman Olgun’un (51), kızı Zeynep Olgun, geçimsizlik nedeniyle eşi İbrahim Gül’den 2 yıl önce ayrılarak baba Süleyman Olgun’un Gebze Barış Mahallesi, 1818 Sokak üzerindeki evine yerleşti. Yaklaşık olarak 2 ay önce de resmi olarak boşanmaları gerçekleşen İbrahim Gül ve Zeynep Olgun’un 1 çocuğunun velayeti anneye verildi. 
Bugün sabah 08.00 saatlerinde eski damat, mahkemenin verdiği karar doğrultusunda çocuğunu bir kaç günlüğüne almak için 5 kişiden oluşan yakınlarıyla birlikte baba Süleyman Olgun’un ikamet ettiği Barış Mahallesi, 1818 Sokak üzerindeki binanın kapısına gelerek çocuğunu getirmelerini istedi. Eski eşinin annesi çocuğu, babası İbrahim Gül’e teslim etmek üzere aşağıya indirdi. Bu sırada çıkan tartışmanın ardından aşağıya inen Süleyman Olgun, çıkan tartışmanın büyümesi üzerine eski damadı İbrahim Gül tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Bayramlaşmak için evde bulunan diğer damat İlhan Çiçek ve diğer akrabalar da bağırışlar ve çığlıklar üzerine aşağıya inince çıkan kavga da baltalar sopalarla her iki taraf birbirine girdi.
 Meydana gelen olayda, İlhan Çiçek ve evde bulunan diğer akrabalardan Efendi Gürbüz, Nail Olgun ve Cihan Gürbüz çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri Nail Olgun ve Cihan Gürbüz’ü Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, Kocaelİ Gümüşhaneliler Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Süleyman Olgun ile diğer damat İlhan Çiçek ve Efendi Gürbüz’ü Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar.
Burada yapıaln tüm müdahalelere rağmen Süleyman Olgun hayatını kaybederken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatırken eski damat İbrahim Gül, gözaltına alındı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum