Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze Şubesi'nin açılışına engel oluyorlar!

Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim kurulu üyesi Adem Kabul çarpıcı açıklamalar yaptı. Kabul yaptığı açıklamada Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze Şubesi'nin açılışına Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu'nun engellediğini iddia etti.

Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze Şubesi'nin açılışına engel oluyorlar!
30 Ekim 2020 - 11:52 - Güncelleme: 30 Ekim 2020 - 11:56

Kabul yaptığı açıklamada ''Saygı değer meslektaşlarım.. Kocaeli Emlakçılar odası seçimlerinde sözüme itimat edip desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarımın affına sıgınarak içinde bulundugum durumu paylaşmak istiyorum.. Bildiğiniz üzere seçim öncesinde çalışmalarda Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoglu'nun şeref namus sözü diye vaadde bulundugu emlakçılar odası Gebze şubesinin üyelere sistemsel olarak hizmet verememesi sorun teşkil ediyordu..  Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki meslektaşlarımızın hizmet alabilmesi için Gebze şubesinin yetkilendirilmesi gerekiyordu. Fakat 3 yıldır her ay olağan yönetim Kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getirilip sonuç alınmamasının üzerine duyarlı davranan yönetim kurulu ; "namus şeref önemli kavramdır" başkanın sözüne bari biz sahip çıkalım düşüncesiyle hareket edip resmi dilekçe ile Gebze şubesini toplantıda oylamaya sunup olumlu sonuçlandırma kararı aldı. 

Namus şeref sözü verip tutmayan başkan bu gelişmenin üzerine ''GEBZE ŞUBESİNE YETKİ VERİLMEYECEK,AÇTIRMAM SİZE O ŞUBEYİ, BU KARARIN KARŞISINDAYIM, KARARA ŞERH KOYARIM'' diyerek gerçek yüzünü göstermiştir.. Üzüntüyle ve şaşkınlıkla şahit olduğumuz bu durum ''DÖNEN DOLAPLARIN'' açığa çıkmasına önayak olmuştur.. (yakında paylaşacağım) 

ŞEREF NAMUS SÖZÜ verip sözünü tutmayan birinin meslek odasının başkanı olmaması gerektine inanıyor ve bundan sonraki süreçte üyelerimizin ve mesleğimizin menfaati için Alpay Hacıoğlu'nun istifa etmesi gerektigine inanıyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum