Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'deki servisçilerden zam talebi!

Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Ahmet Taşçı tarafından yapılan açıklamada, “Hepinizin de yakından taklip ettiği gibi ekonomik anlamda ülkemiz önemli bir imtihan veriyor. Bizler de Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası olarak, bu gidişattan girdilerimizdeki artışlar dolayısıyla çok ama çok etkilendik” ifadelerine yer verildi.

Kocaeli'deki servisçilerden zam talebi!
26 Kasım 2021 - 14:07
Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası artan ekonomik giderlerden sonra odanın yeni yerinde basın açıklaması yaptı. Oda Başkanı Ahmet Taşçı tarafından yapılan açıklamada, “Hepinizin de yakından taklip ettiği gibi ekonomik anlamda ülkemiz önemli bir imtihan veriyor. Bizler de Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası olarak, bu gidişattan girdilerimizdeki artışlar dolayısıyla çok ama çok etkilendik. Akaryakıt fiyatlarının takriben iki güde bir yeniden ayarlanıyor olması önümüzü görmemizi zorlaştırıyor. Kauçuk üretimin düşüklüğü nedeniyle artık lastik de bulamamanın eşiğine geldik dersek inanın gerçeği saptırmış olmayız” denildi.

“İKİLİ GÖRÜŞMELERİMİZİ BAŞLATTIK”

“Taşın altına ellerini sokmalarının şart olduğunu düşünüyoruz” diyen Taşçı, “Keza bunlara trafik sigortasını, kaskoyu, araç bakım masraflarını ve çalışanların ücretlerindeki artışları da eklerseniz mevcut fiyatlarla bu işin sürdürülebilmesi artık mümkün değil diyebiliriz. Bizler, öğrenci servisleri konusunda UKOME’ye gereken müracaatlarımızı yaptık. Yine işyerlerine yaptığımız servisler için ikili görüşmelerimizi başlattık. İnanıyorum ki, gerek UKOME’den gerekse fabrikalarımızdan, esnafımızın yaşadığı mevcut sıkıntının giderilmesi yönünde kararlar çıkar. Aksi halde mevcut fiyatlarla esnafımızın ayakta kalması mümkün değil. Bu bağlamda bizlerle birlikte hareket eden, tüm paydaşlarımızın taşın altına ellerini sokmalarının şart olduğunu düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ”

Taşçı, son olarak, “Nasıl ki bizler, özverili bir şekilde hizmet üretmenin peşinde isek, servis taşımacılığı yaptıran fabrikalarımızın, işyerlerimizin de aynı duyarlılığı göstermesi gerekiyor. Bunlara ek olarak UKOME’nin de mevcut ülke şartlarını göz önüne alarak karar vermesi esnafımızın hayatiyeti için çok ama çok önemli. Şunu hiçbirimizin unutmaması gerekiyor. Esnafımızla, hizmet ürettiğimiz tüm vatandaşlarımız, aynı çatı altındayız. Bu ülke bizim. Artış konusunda öğrencilerden yüzde 15-20 bekliyoruz. ” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum