Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de vaka sayısı yükseldi

Sağlık Bakanı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin 15-21 Şubat haftasına ait corona virüsü vaka sayılarını paylaştı. Haftalık 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerde belirgin artış olduğunu kaydetti .  Yapılan açıklamaya göre ilimizde haftalık vaka görülme sayısı daha da yükseldi. 

Kocaeli'de vaka sayısı yükseldi
23 Şubat 2021 - 02:50
Dün gece yarısı 15-21 Şubat tarihlerini kapsayan illere göre haftalık vaka sayısı açıklanırken, Kocaeli’de yüz binde 88 olan vaka görülme sayısı, yüz binde 92,53’e çıktı.
Daha önceden zaten riskli grupta yer alan Kocaeli'nin haftalık vakaların açıklanmasıyla beraber ''yüksek riskli '' grup içerisindeki yerini aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayılarının artışı veya düşüşüne göre 1 Mart'da bazı kararlar alacaklarını ve bu yönde düşüş gösteren illerde kısıtlamaların gevşetilebileceğini belirtmişti. Sağlık Bakanlığı'nın dün gece yarısı yaptığı haftalık vaka sayılarıbna bakıldığında ise, Kocaeli’de yüz binde 88 olan vaka görülme sayısı, yüz binde 92,53’e çıktı. 
Bu duruma göre, istenilen verilere ulaşamayan Kocaeli’nin kriterlere uymadığı ve bu nedenle de heyacanla dükkanlarının açılmasını bekleyen esnafın bir süre daha bekleyeceği tahmin ediliyor

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum