Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de taksimetreye zam geldi

UKOME tarafından 1 Temmuz’da yapılan toplantıda alınan taksi zammı kararı pazartesi gününden itibaren uygulamaya alınıyor. Uygulama ile kısa mesafe 12 liradan 15 liraya, taksimetre açılışı 4 liradan 5 liraya, taksimetrenin kilometresi 4 liradan 5 liraya çıkacak.

Kocaeli'de taksimetreye zam geldi
21 Ağustos 2021 - 22:09
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 1 Temmuz’da yapılan toplantısında taksicilerin talebi üzerine taksimetre açılışı, kısa mesafe ve kilometre başı ücrete zam geldi. Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından talep edilen yüzde 25 zammın onaylanmasının üzerinden 53 gün geçtikten sonra zam pazartesi günü yürürlüğe girecek. Zamlı tarife ile taksimetrenin kilometresi 4 liradan 5 liraya yükseldi.

ZAM ONAYLANDI
Taksiler için Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın talep ettiği yüzde 25 zammın 1 Temmuz’da onaylanmasının ardından beklenen uygulama onayı geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından onaylanan zam pazartesi günü itibariyle uygulanacak. Tarifelerini hazırlayan taksiciler zamlı taşıma yapabilecek. UKOME kararı ile yapılan yüzde 25 zam ile kısa mesafe 12 liradan 15 liraya, taksimetre açılışı 4 liradan 5 liraya, taksimetrenin kilometresi 4 liradan 5 liraya yükseldi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum