Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de binlerce aileye yardım yapıldı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatı ile ramazan ayında il ve ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığıyla ilimizdeki binlerce aileye gıda paketi ve nakdi yardım yapıldı.

Kocaeli'de binlerce aileye yardım yapıldı
07 Mayıs 2021 - 16:16

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışan il ve ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları, zor durumda olan ailelere yardım elini uzatıyor. Vali Seddar Yavuz’un talimatı ile yapılan çalışmalarda vakıflar aracılığı ile ramazan ayı boyunca 2 bin 718 aileye gıda paketi, 9 bin 785 kişiye de 4 milyon 639 bin 537 TL yardım yapıldı.

Hiçbir çağrıya gerek kalmaksızın ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen organize sanayi bölgeleri, limanlar, iş insanları ve hayırseverlerin katkıları 33 bin 80 adet gıda paketi ve alışveriş kartı hazırlandı. Bu yardımlar ramazanın ilk gününden itibaren bütün ilçelerde valiliğin koordinasyonunda kaymakamlıklar, il ve ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.  Ramazan ayının başından itibaren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz tarafından 400 aile, kaymakamlar tarafından da 1148 aile evlerinde ziyaret edilmekle birlikte bugüne kadar 1.548 aile ile evlerinde görüşüldü. Ailelerin dertleri ve sıkıntıları dinlendi, çözümü noktasında gerekli talimatlar verildi. Ayrıca hazırlanan 35 bin 798 adet ve 6 milyon 85 bin 660 TL değerindeki gıda paketi ve alışveriş kartları ziyaretlerde vefa sosyal destek grupları vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum