Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de 1 milyon doz aşıya ulaşıldı!

Kocaeli’de koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen aşılama çalışmaları kapsamında aşı olan kişi sayısı sonucu 1 milyonu aştı.

Kocaeli'de 1 milyon doz aşıya ulaşıldı!
22 Haziran 2021 - 12:04 - Güncelleme: 22 Haziran 2021 - 14:11

1 milyonuncu doz İzmit Seka Devlet Hastanesinde hemşire Neslihan Kalkan tarafından Fuat Soğuksu isimli vatandaşa uygulandı. Gerçekleştirilen aşı uygulaması ve yapılan çalışmaları Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan yerinde gözlemledi. Kocaeli’de 1 milyonuncu doz aşıyı vurulan Fuat Soğuksu’ya duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan aşı olmanın herkes için vatandaşlık görevi olduğunu vurguladı, Soğuksu’ya şifa dileklerini iletti.

“EN İYİ YOLU AŞI OLMAKTIR”

Aşıdan korkulacak ve çekinilecek bir durumun  olmadığını kaydeden Pehlevan  koronavirüsle mücadelenin anahtarının aşılama çalışmalarından geçtiğine dikkat çekerek, “Yaklaşık 1 Milyon doz aşı yapılan ilimizde hala aşıya ikna olmayan vatandaşlar var. Tüm vatandaşlarımızı aşı konusunda sürekli bilgilendirerek bu konuda farkındalıklar oluşturuyoruz. Aşısını yaptırmayan vatandaşlarımızın mutlaka randevu alıp aşı olmalarını öneriyorum. Saygıdeğer Kocaelililer; salgını sınırlamanın ve yok etmenin en iyi yolu aşı olmaktır.

“HAYDİ, KOCAELİ AŞIYA”

Aşı randevusu alarak tüm devlet hastaneleri, aile hekimlikleri, üniversite hastanesi, özel hastaneler ve ilçe sağlık müdürlüklerinde aşılarınızı ücretsiz olabilirsiniz. Ayrıca il ve ilçe merkezlerinde kurulan mobil veya aşı noktaları ile sanayi kuruluşlarında, fabrikalarda ve yerinde aşı uygulama noktalarında aşılama yapılmaktadır. Hem kendi sağlığınız hem de toplum sağlığı için aşı hakkı olan tüm vatandaşlarımızı aşıya bekliyoruz. Haydi, Kocaeli aşıya” dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum