Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Koç ailesinin mutlu günü!

Çayırova belediyesi Kurucu başkanı, Klan yapı inşaat Şirketleri ve Adora villalarının sahibi Timur Koç ile Hanım Koç’un kızı yüksek Peyzaj mimarı Duygu Koç ile Bursalı ama Ankara`da yaşayan Saniye-Suat Hardal çiftinin biricik oğulları Altuğ için muhteşem düğün töreni düzenlendi.

Koç ailesinin mutlu günü!
02 Ekim 2012 - 09:25
 Bayramoğlu Resort otelinde gerçekleşen düğüne bine yakın davetli katıldı. Düğüne başta  CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan,Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, CHP Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç, Çayırova belediye Meclis üyesi Mehmet Ali Kaplan, Gebze Mimarlar Odası başkanı Salih Işık, işadamları İlhami Sarıtoprak, Ali Gülkanat, meclis üyeleri,  Çayırova  CHP kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, avukat Saide Arslan, eski CHP eski ilçe Başkanı Mustafa Kaya olmak üzere  ile Çayırova’dan akrabaları, dostları ve büyük bir kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Yemekli ve büyük katılımın olduğu düğünde konukları kapıda, Timur- Hanım Koç ile Saniye-Suat Hardal çiftleri karşıladı.Düğün organizasyonu davetlilere  mükemmel bir gece yaşattı.
Ankara, Çankaya Kocatepe Nikah Salonu`nda  yapılan nikah töreninde nikahı Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık kıymış,. Nikah şahitliklerini ise Eski Dişişleri Bakanı merhum Turan Güneş`in eşi, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş`in Annesi Nermin Güneş ile Kocaeli Milletvekili Dr. Mehmet Hilal Kaplan yapmıştı.