Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KO-MEK'le kendi işinin sahibi oldu

Darıca Osmangazi KO-MEK Kurs Merkezi Kuaförlük branşında eğitim alan Filiz Soylu kendi iş yerini açmanın sevincini yaşıyor.

KO-MEK'le kendi işinin sahibi oldu
20 Kasım 2012 - 08:24
KO-MEK’LE HEDEFİNE ULAŞTI
Otuz üç yaşındaki Soylu, KO-MEK kurslarında aldığı iki yıllık eğitimin ardından kendi kuaför dükkânını açtı. Kurslara ilk başladığı günden itibaren kendi iş yerini açmayı hedeflediğini söyleyen Filiz Soylu, “KO-MEK’le bir gün hedefime ulaşacağımı biliyordum” dedi.
 
KENDİ AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURUYORUM
Elinin kuaförlüğe yatkın olduğunu düşünerek KO-MEK kurslarına katılan Soylu, “En büyük hayalim bir kuaför dükkânı açmaktı. Ellerim saç yapımına yatkın olduğu için bu işte başarılı olacağımı düşünüyordum. KO-MEK kurslarına katılarak kendimi geliştirdim ve şimdi kendi ayaklarımın üstünde durarak paramı kazanıyorum’’ diye konuştu.
 
KO-MEK’TEKİ AİLE ORTAMI
KO-MEK kurslarındaki aile ortamına da değinen Soylu,  “İnsanlar KO-MEK’te hem meslek öğreniyor hem de güzel arkadaşlık ortamları kuruyor.  Usta öğreticiler, kursiyerlerle yakından ilgileniyor. Birçok arkadaşım KO-MEK kurslarında kendini geliştirdi ve şuan hepsi başarı yolunda koşuyor. Ben KO-MEK’e katıldım ve başardım. İstenildikten sonra başarılamayacak hiçbir şey yok’’ dedi.
 
BAŞKANA TEŞEKKÜR
Filiz Soylu, Kocaeli’nde açtığı Meslek ve Sanat Eğitimi kurslarıyla, vatandaşlara meslek sahibi olma imkânı sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.