Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kimseye, ''İlçe başkanlığını kullanarak ticaret yaptı'' dedirtmem!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çocukluk yıllarından başlayan ve bu güne kadar gelen süreçte, hayatında yer alan önemli kesitleri anlattı. Ne zaman ve nerede doğduğundan tutun da, ticaret ve siyaset hayatındaki önemli bölümleri gazetemize anlatan Başkan Bıyık, belediye başkanlığı konusunda ise ilginç vurgulamalarda bulundu. Kimsenin kendisine ‘’ilçe başkanlığını kullanarak ticaret yaptı’’ şeklinde bir söz kullanamayacağını da söyleyen Bıyık, ‘’ Mezarlıklarda, belediye başkanlarından daha çok belediye başkanları yatıyor ‘’ şeklinde ilginç tespitlerde bulundu.

01 Aralık 2021 - 20:33 - Güncelleme: 03 Aralık 2021 - 00:35
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 4 kardeş olduklarını ve hepsinin babalarının sıkı disiplini sayesinde iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir evlat ve iyi bir esnaf olduklarına değinirken, siyasete girmesinde dahi babası Ahmet Bıyık’ın önemli katkısı olduğuna yer verdi. Hiç bir şekilde aklında dahi yokken, hatta bir başka isme destek vermesine rağmen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı olduğuna yer veren başkan Bıyık, belediye başkanlığı koltuğuna nasıl oturduğunu da net şekilde açıkladı.
Gençlik yıllarında, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a neden hayranlık duyduğunu da dile getiren Muzaffer Bıyık, belediye başkanları ve belediye başkanı olmayı düşünenler için de ilginç bir tespitte bulunarak, ‘’ Mezarlıklarda belediye başkanlarından daha çok belediye başkanları yatıyor ve belediye başkanlarından çok, eski belediye başkanları var.’’ şeklinde konuştu. 
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın hayatını anlattığı konuşmasının tamamı, bu videoda...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum