Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kılıçdaroğlu, Darıcalı gençlere mektup gönderdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seda Bektaş, ‘Güç Sende Senin Elinde’ sloganıyla başlattıkları genç seçmen çalışmalarına devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, Darıcalı gençlere mektup gönderdi
22 Haziran 2022 - 12:47
Seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan gençlere ulaşmaya hedefleyen çalışmada, ev ev gezilerek genç seçmenlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubu iletiliyor. Bu haftaki çalışmalarını Bağlarbaşı Mahallesi’nde tamamlayan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seda Bektaş, “Bekleyin size de geleceğiz. İlk defa oy kullanacak seçmenlerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Bağlarbaşı Mahallesinde genç kardeşlerimizi ziyaret ederek Genel Başkanımızın mektubunu ilettik” dedi.

CHP’li gençlerin dağıttığı mektuplarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapılacak ilk seçimde oy kullanacak gençlere, “Kemal Kılıçdaroğlu (Demokrat Amcan)” imzasıyla mektup gönderdi. Darıca’da ev ev gezerek elden ulaştırdığı mektuba “Merhaba, ben Kemal Kılıçdaroğlu! Unutmayın, siz herkesten daha kalabalık ve kararlısınız. O kalabalıklar içerisinden tek tek seçilmeyi beklemeden, hadi gelin. Birlikte bu ülkeyi yeniden ayağa kaldıralım. Bu düzeni ancak sen değiştirebilirsin, hep birlikte değiştirebiliriz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum