Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kediyi iple çatıdan sarkıtıp, süpürge ile vurdular!

Gebze ilçesinde kız çocuğu, iple bağladığı yavru kediyi çatıdan sarkıtırken, kız kardeşi de süpürgeyle art arda vurdu. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansırken, polis ekiplerince soruşturma başlatıldı. 

Kediyi iple çatıdan sarkıtıp, süpürge ile vurdular!
18 Temmuz 2021 - 13:40

Olay, Gebze'nin Mevlana Mahallesi Erenler Caddesi’nde meydana geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre kız çocuğu, iple bağladığı kediyi evin çatısından sarkıttı. Küçük kız, kediyi daha sonra evin tavanına doğru çekip, olduğu yerde döndürdü. Bu sırada tavana süpüren kız kardeşi, elindeki süpürge ile iple bağlı kediye art arda vurdu. Küçük kız, daha sonra süpürgeyi ters çevirip, sapıyla kediye vurdu. İpi elinde tutan kız da hareketsiz kalan yavru kediyi sürükleyerek, çekti. Görüntüleri cep telefonu kamerasıyla uzaktan çeken kişi de çocuklara tepki gösterdi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Polisleri, soruşturma başlattı. Polis, çocukların yaşadığı eve giderken, olayın daha önce yaşandığını belirledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

ÇOCUKLARDA MENTAL GERİLİK VAR 

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iple bağladıkları kediyi çatıdan sarkıtıp, süpürge ile vuran kardeşler çocuk büroya getirildi. Olayın bir yıl önce gerçekleştirildiği ve kardeşlerde mental gerilik olduğu belirlendi. 

VALİ YAVUZ AÇIKLAMA YAPTI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yazılı açıklamada bulundu. Vali Yavuz açıklamasında, "Gebze ilçemizde bir kediye yönelik şiddet görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine güvenlik birimlerimizle yapılan titiz inceleme ve araştırma neticesinde olayın yeni olmayıp, bir yıl önce gerçekleştiği tespit edilmiştir. Olayın faili gözaltına alınmış olup, engelli olduğu değerlendirilmektedir. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı konuyu soruşturmakta olup, hukuki gereği yapılacaktır. Hayvanların haklarını koruma konusunda kararlıyız" ifadelerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum