Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEDFE Gençlik Kolları'nda Çetinkaya bayrağı Tok'a devretti 

Kocaeli’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun Gençlik Kolları’nda bayrak değişimi yaşandı. Uzun yıllardır görevde olan Fatih Çetinkaya, görev süresinin dolmasının ardından bayrağı, 4 yıldır Başkan Vekili olarak görev yapan Volkan Tok’a emanet etti. 

KEDFE Gençlik Kolları'nda Çetinkaya bayrağı Tok'a devretti 
11 Haziran 2024 - 13:17 - Güncelleme: 12 Haziran 2024 - 17:31
KEDFE Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Volkan Tok, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu gençlik kollarında yaklaşık 4 yıldır Başkan Vekili olarak omuz omuza çalışmaktan onur duyduğum, Gençlik Kolları Başkanı kıymetli abim Fatih Çetinkaya'nın görev süresi dolmasıyla, Gençlik Kolları Başkanlığını şahsıma layık gören başta Federasyon başkanımıza ve büyüklerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Böylesine önemli ve güzel günde bizleri yalnız bırakmayarak federasyon binamızda devir-teslim törenine katılan başta babam Temel Tok olmak üzere, Federasyon Başkanımız Tekin Dursun ve yönetimi, her zaman olduğu gibi beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli aile büyüğüm Federasyon Başkan Vekili Yener Tok amcama, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı kayınpederim Sıddık Topal, Kadın Kolları başkanı Ayla İlgün ve yönetimi, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Cengiz Çalışkan, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Yarar, Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Adem İşsever ve yönetimi, Hereke Erzurumlular Derneği Başkanı Ergün Tunç, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Kızılkale Köyü Derneği Başkanı Enver Taştan, Darıca Narmanlılar Derneği Başkanı Bünyamin Bingöl, Darıca Tortumlular Derneği Başkanı Yusuf Çağlayan, Körfez Erzurum İspir Yaylalı köyü Dernek Başkanı Akif kazma ve yönetimi, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ercüment Zengin, Darıca Şenkaya Sarıyer Köyü Dernek Başkanı Müslüm Osmanoğlu, Kocaeli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yeşilyurt ve yönetimi, Körfez Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül ve yönetimi, TÜGVA Darıca İlçe Başkanı Hakkı Keleş ve yönetimi, uzaktan ve yakından katılan, aile büyüklerime, arkadaşlarıma ve aramıza gelerek katılan tüm dostlarımıza, coşkuyla devir teslim törenine gelen tüm hemşerilerime ve genç kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli abim Fatih Çetinkaya’ya da yaptığı güzel işler ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
ÇETİNKAYA TEŞEKKÜR ETTİ 
KEDFE Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, Erzurum camiasının çok sevdiği bir isim olan Fatih Çetinkaya, yaptığı konuşmada şunları söyledi: 2007 yılında Kurulan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonumuzun çeşitli kademelerinde kurulduğu günden bu zamana kadar hizmet etmeye çalıştım. 2019 yılında görevi devralarak hizmet etmeye devam ettiğim Gençlik Kolları Başkanlığı görevimizi, benimle beraber yol yürüyen uzun yıllardır federasyon gençlik kollarının çeşitli kademelerinde görev yapmış olan kıymetli kardeşim Volkan Tok’a devrederek görev süremizi tamamladık. Göreve başladığım günden itibaren; başta bu görevi bizlere layık gören Değerli Federasyon Başkanımız Sayın Tekin Dursun’a kıymetli yönetici abilerime, sayın Dernek Başkanlarıma ve yönetimlerine, benimle yol yürüyen değerli yönetim kurulumuzun neferlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu süreçte istemeden kalbini kırmış olduğumuz kardeşlerime büyüklerimden haklarını helal etmelerini rica ederim, benden taraf helal olsun. Ayrıca yine bu görevler süresince beni destekleyen hiçbir zaman desteğini arkamdan çekmeyen değerli eşim, babam annem ve kardeşime, akrabalarıma teşekkür ederim. Yine desteklerini esirgemeyen ailemi ihmal ettiğim için onların da haklarını helal etmelerini rica ederim. Bu bir görev, bayrak yarışı. Bizden önce gelen bu bayrak bizden sonra da aynı azim ve kararlılıkla Erzurum sevdası özdesinde devam edeceğinden hiç kuşkum yok. herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.

VOLKAN TOK KİMDİR?
08.08.1994 yılında Erzurum’un Narman ilçesi Koçkaya köyünde dünyaya gelen Volkan Tok, 
İlk ve orta okulu Narman’da, lise öğrenimini Oltu ilçesinde tamamladıktan sonra 2016 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünden mezun oldu. 
Mezun olduktan sonra 2016-2019 yılları arasında Darıca’da Aile şirketinde çalışmaya başlamıştır. 2019 yılında Darıca Belediyesi’nde çalışmaya başlamış olup 2022 yılında aynı kurum içinde memur olarak atanmıştır.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonun kuruluşundan bu yana Gençlik Kolları ve çeşitli görevler üstlenmiştir. Hali hazırda Darıca Narmanlılar Derneği ve birçok Sivil Toplum Kuruluşu üyesidir. 2020-2024 yılları arasında Gençlik Kolları Başkan Vekili olarak görev yapan Tok, 2024 yılında yapılan 7. Olağan kongre sonra Gençlik Kolları başkanı olarak atanmıştır.
Evli ve 1 çocuk babası olan Volkan Tok, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum