Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kazım Karabekir İlkokulu'nda mutlu son

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir süre önce yıkılan  Kazım Karabekir İlkokulunun ihalesi tamamlandığını, 29 derslikten oluşacak okulun 2022'de bitirileceğini  açıkladı.

Kazım Karabekir İlkokulu'nda mutlu son
24 Eylül 2021 - 16:23 - Güncelleme: 27 Eylül 2021 - 23:41
Üzerine yapılacak okul yerinin, bir kısmının çoklu hissedarlara ait olması ve bu hissedarların bir çoğunun hayatta olmayışı, bir kısmının ise yurtdışında bulunması nedeniyle oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Kazım Karabekir İlkokulu’nun arsa problemi uzun uğraşlar sonucu nihayet çözüldü .
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ın tek tek ulaştıkları arsa sahibi hissadarlarla yapılan mutakabat sonrası okul inşaatının başlaması için her hangi bir engel kalmadı.

BAŞKAN BIYIK MÜJDEYİ VERDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında,"Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine bir müjdemiz var. Yıkılan Kazım Karabekir İlkokulu'nun ihalesi tamamlandı. En yakın zamanda çalışmaları başlayacak olan ve 29 derslikten oluşacak olan okulumuz 2022 Ağustos'ta teslim edilecek. Darıca'mıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

SIDDIK TOPAL; KAZASIZ BELASIZ BİTER İNŞALLAH

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ise şu görüşlere yer verdi; 21/09/2021,  itibariyle kazım karabekir İlköğretim okulumuzun ihalesi yapıldı çok şükür ay sonunda şantiyemiz kurulacak inşallah hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız başlayıp bitirmeyi Allah’ım nasip etsin inşallah

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum