Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam ve başkan çöp topladı

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’n da katıldığı etkinlikte Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Burnu çöplerden arındılırdı.

Kaymakam ve başkan çöp topladı
05 Aralık 2021 - 20:02
Geri Dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak için Darıca Kaymakamlığı’nın organize ettiği Belediye Başkanlığı’nın da destek verdiği, ‘’Bir Dönüşüm Hikayesi’’ Projesi kapsamında ilçe genelinde farkındalık yaratmak için bir ilke daha imza atıldı.
Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Nüfus Müdürü Hamza Kaya, Belediye Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Gündoğdu, Pirireis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar, Kaymakamlık ve Belediye Personelleri, STK Temsilcileri, Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü temsilcileri, dernek temsilcileri ile çevre gönüllülerinin katıldığı etkinlikte Yelkenkaya Burun bölgesi çevresindeki çöpler temizlendi.
Darıca’da çevre ve geri dönüşüm konusunda farkındalık ve bilinç oluşturmayı amaçlayan projemiz kapsamında etkinliklerimiz devam edeceği belirtildi


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum