Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara ve Hayırsever iş insanı Demirtaş'tan Boğaziçi Teknoloji Koleji'ne ziyaret!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, dün Darıca'da bulunan Boğaziçi Teknoloji Koleji'ni ziyaret etti.

Kaymakam Kara ve Hayırsever iş insanı Demirtaş'tan Boğaziçi Teknoloji Koleji'ne ziyaret!
14 Ekim 2021 - 14:01 - Güncelleme: 14 Ekim 2021 - 14:12
Darıcalı hayırsever iş insanı Lokman Demirtaş ile beraber Sırasöğütler Mahallesi Şehit Murat Kaya Caddesi No: 30 adresinde bulunan Boğaziçi Teknoloji Koleji'ni ziyaret eden Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, burada Okul Kurucusu Samet Hali ve Okul Müdürü M. Ali Tokluoğlu tarafından karşılandı. 

KARA; KAMPÜSÜ ÇOK BEĞENDİM
Eğitime verdiği maddi ve manevi desteklerle Darıcalıların gönlünde önemli bir yer edimiş olan Darıcalı hayırsever iş insanı Lokman Demirtaş ile beraber Boğaziçi Teknoloji Koleji'ni gezen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara,  Boğaziçi Teknoloji Koleji'nin kampüsünü ve çalışmalarını oldukça beğendi. Boğaziçi Teknoloji Koleji Kurucusu Samet Hali'ye tebriklerini ileten Kaymakam Kara; ''Sizleri kutluyorum. Sizler, çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Dünyanın en güzel mesleğini gerçekleştiriyorsunuz. Buradan inşallah vatanımıza ve milleim hayırlı kişiler yetişecek. Eğitim, herşeyin başında geliyor. Darıca, eğitimde önemli bir yerde. Ama çıtayı daha da yükseğe çekmeliyiz.   Boğaziçi Teknoloji Koleji'nin kampüsünü ve çalışmalarını çok beğendim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' dedi.

SAMET HALİ; İYİNİN DEĞİL, EN İYİNİN PEŞİNDEYİZ!
Boğaziçi Teknoloji Koleji Kurucusu Samet Hali ise Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, ''Sayın Kaymakamımız Yüksel Kara'nın ziyareti bizleri onore etmiştir. Günümüzdeki hızlı teknolojik değişim nedeniyle Mesleki Teknik Eğitimin öneminin çok büyük olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirecek, gerekli bilgi, beceri, davranışlar ile iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlanmasında ve Ülkemizin kalkınmasında en önemli unsur olmasında Mesleki Eğitimin önemi çok büyüktür. Bilim ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak hızla gelişen endüstrimizin ihtiyaç duyduğu teknik insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Boğaziçi Teknoloji Koleji Darıca'da kurulmuş, 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında faaliyetine başlamıştır. Boğaziçi Teknoloji Koleji eğitime çağdaş yaklaşım modeliyle Türkiye’deki özel okullara kalite ve nitelikte örnek oluşturmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek özümseyen, güçlü akademik ve dinamik kadrosuyla ülkemize aydınlık nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Boğaziçi Teknoloji Koleji, bir takım ruhu içerisinde, iyinin değil en iyinin peşinde; özgün ve heyecanlı bir ortamda, güçlü eğitim sistemimiz ve uzman kadromuzla öğrencilerimizin geleceğini şekillendirmektedir. Kitlesel başarıyı hedefleyen Boğaziçi Teknoloji Koleji; nitelikli eğitim anlayışı ile bilim, teknoloji, yabancı dil, kültür-sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanlarında başarılı nesiller yetiştirmektedir. Eğitim-öğretim çalışmalarını disiplin ve özveriyle sürdüren Boğaziçi Teknoloji Koleji, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülke değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, üretken ve dünyaya açılabilecek değerlerle bezenmiş bireyler yetiştirmek amacıyla hizmet vermeye devam etmektedir'' dedi.

DEMİRTAŞ; DARICA'YA ÇOK YAKIŞAN OKUL
Darıca'da bir çok okula yaptığı hayır işleri ile tanınan Darıcalı hayırsever iş insanı Lokman Demirtaş ise yaptığı açıklamada, ''Bizler eğitime daima destek vermeliyiz. Özellikle yaşadığımız şehirde böylesi güzel bir okulun olması, Darıca için büyük bir avantaj. Darıca Boğaziçi Teknoloji Koleji'nin çalışmaları ise bizleri hem şaşırttı hem de çok mutlu etti. Boğaziçi Teknoloji Koleji ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum