Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara'dan Gebze Kadastro personeline başarı belgesi

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Kadastro Müdürlüğü personelini üstün çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi. Personele belgelerini Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz takdim etti.

Kaymakam Kara'dan Gebze Kadastro personeline başarı belgesi
17 Eylül 2021 - 10:58
Gebze’de faaliyet gösteren ve 4 ilçenin kadastro işlerini yürüten Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz ve personeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

CENGİZ’DEN KARA’YA TEŞEKKÜR
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından hazırlanan başarı belgeleri, Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz tarafından personeline takdim edilirken, Cengiz yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara tarafından şahsıma ve personelimize verilen başarı belgeleri bizleri oldukça mutlu etmiştir. Yaklaşık bir yıl önce başladığım Gebze Kadastro Müdürlüğünde ki görevimiz süresince mesai arkadaşlarımla birlikte dört ilçemizde ki vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın en iyi şekilde kadastro hizmeti alabilmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Göstermeye de devam ediyoruz. Başarı belgesi tüm mesai arkadaşlarımızın başarısıdır. Kaymakamımız Yüksel Kara’ya bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı tüm mesai arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.   

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum