Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara'dan Final'e ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ,Darıca Final Eğitim Kurumları'na ziyaret etti. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakam Yüksel Kara'nın ziyaretinde eğitim -öğretim yılının resmi başlangıcı dolayısı genel değerlendirme yapıldı.

Kaymakam Kara'dan Final'e ziyaret
21 Eylül 2020 - 14:01 - Güncelleme: 21 Eylül 2020 - 14:17

Ziyarette Genel Murat Kaya ve okul idarecileriyle görüşem Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, '' Yeni eğitim-öğretim yılımız ülkemize,milletimize,ilçemize hayırlı olsun. Tüm okullarımıza,milli eğitim camiasına başarılar dilerim."dedi.
Genel Müdür Murat Kaya'nın yanısıra,  Ortaokul Müdürü Murat Zengin, İlkokul Müdürü Ceyda Ramazaonoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette dünya'da ve ülkemizde yaşanan Covid-19 süreci hakkında yapılması gerekenler değerlendirildi.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yaptığı konuşmasında,  "Sorumlu ve bilinçli olmanın kıymeti bu dönemde daha iyi idrak edilmektedir. Bunun yolu da kaliteli ve yaşama dair donanımlı eğitim almanın 'olmaz sa olmaz 'olduğu evredeyiz.
Öğretmenlerin ve okulların ehemmiyeti bir kez daha iyice içselleştirilmelidir. Eğitim ve öğretimin, hayatımızı her yönden yoğurduğu gerçeğinden hareketle tüm okullarda gereken önlemler alınarak tüm öğrencilerimize kavuşmanın çabasındayız. Bunun için her bir birey kurallara uymalıdır, aksi halde hayat normale dönmeyecek ve kaybedenler araında  20 milyonluk öğrenci kuşağı ve dolayısıyla ülkemiz olacaktır...

Kaymakam Yüksel Kara, görüşmelerin ardından, inceleme yaparak,  Beceri dersleri atölyelerini ,derslikleri gezdi.
8.sınıfların Matematik dersine giren Kaymakam Kara, burada öğrencilerle ve matematik öğretmeni Mehmet Fatih Tuğ ile bilgi alışverişinde bulundu.
Kaymakam Kara, incelemelerinardından öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi,  "Sizler şanslı öğrencilersiniz. Okulunuza devam ediyor ve yüz yüze eğitim-öğretimden faydalanıyorsunuz.Kıymetini biliniz."şeklinde konuşarak başarı dileklerini iletti.
Daha sonra 1.sınıf ögrencilerinin Sınıf öğretmeni Bilal Kaya ve bilişim dersi öğretmeni Gamze Şen'in rehberliğinde işledikleri dersi ilgiyle izleyen Kaymakam Yüksel Kara, FİNAL MAKER hakkında da bilgi aldı.
Görsel Sanatlar Atòlyesinde öğretmen Kübra Tanrıverdi'den, Drama ve Yaşam Becerileri Atölyesinde drama öğretmeni Hatice Erice'den de bilgi alan Kaymakam Kara; duyduğu memnuniyetini dile getirerek okuldan ayrıldı. Ziyaretle ilgili görüşlerini aktaran Murat Kaya,  '' Darıca Final ailesi olarak, Sayın Kaymakamımız Yüksel Kara'ya,
nazik ziyaretleri,t altifleri, kurumumuza ve kurum çalışanlarımıza gòsterdikleri samimi yaklaşımlarından dolayı saygı ile teşekkür ederiz. YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN…'' dedi


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum