Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara'dan alkışlanacak davranış

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, daha önceden tüm mahallelerdeki küçük bakkalları ziyaret ederek maddi durumu iyi olmayan vatandaşların veresiye defterlerine yazdırdıkları borçları ödediği öğrenildi.

Kaymakam Kara'dan alkışlanacak davranış
21 Şubat 2021 - 17:17

Pandemi döneminde ekonomik nedenlerle işyerini kapatan esnaflarla ilgili çalışma da başlatan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın bu konuda da ekibinden bilgi istediği belirtildi.
Günler öncesinde kendisine bağlı birim müdürleriyle yaptığı çalışmaların ardından zor durumdaki vatandaşların veresiye defterine yazılan borçlarını ödeyen Kaymakam Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile hafta sonu sokağa çıkma yasağında muaf olan esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

BIYIK: “ESNAF TOPLUMUN BELKEMİĞİDİR”

Darıca’yı ortak akılla yönetmek istediklerini ve herkesin fikirlerine önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Esnaflarımız toplumun en önemli yapı taşı ve belkemiğidir. Her sabah esnaflarımızı ziyaret ederek güne başlıyoruz. Hafta sonu da Kaymakamımız Sayın Yüksel Kara ile birlikte esnaflarımızla bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını dinleyip notlar alıyoruz” dedi. Başkan Muzaffer Bıyık, sorunları yerinde görmek, ortak akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve projelerini halkla paylaşacaklarını, sadece seçim öncesi değil her gün çeşitli geziler gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum