Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara; Daima halkın içinde olmayı sürdüreceğim!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, gazetemizi ziyaret etti. Kaymakam Kara, yaptığı açıklamada ''Darıca için gece-gündüz çalışıyoruz. Haftasonları da dahil her zaman halkımızın içinde oluyoruz. Benim görev yaptığım sürece bu daima devam edecek'' dedi.

Kaymakam Kara; Daima halkın içinde olmayı sürdüreceğim!
22 Şubat 2021 - 12:23 - Güncelleme: 24 Şubat 2021 - 13:41
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. Kaymakam Kara burada yaptığı açıklamada “Ben daima ''Millet olmazsa Devlet olmaz, Devlet milleti için vardır” düsturuyla çalıştım. Devletimizin olmazsa olmaz değer ve ilkeleri çerçevesinde Darıcalı vatandaşlarımıza hizmet ediyorum. Derdim, Darıcalıların dertlerini dinlemek, onların sorunlarını çözmek. 
Darıca'ya atandıktan hemen sonra çalışmalara başlayarak, ilçemizdeki eksiklikleri, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ettik. Şimdi o sorunlarla uğraşıyoruz. Örnek vermek gerekirse,  elektrik kesintileriyle ve internet altyapılarıyla alakalı geçtiğimiz günlerde bir toplantı düzenledik. Artık ilçedeki bu gibi sorunları tüm Darıca ailesi olarak çözmek istiyoruz. 

DARICA AİLESİ ÇOK GÜÇLÜ
Darıca'da tam bir aile havası var. Bu çok güzel bir şey. Bir çok yerde görev yaptım ama Darıca'nın ayrı bir havası oluştu bende. Benim için kendi görev yaptığım ilçe daha önemlidir. Darıca için gece-gündüz çalışıyoruz. Haftasonları da dahil her zaman halkımızın içinde oluyoruz. Benim görev yaptığım sürece bu daima devam edecek. Darıca Gazetesi'nin kent için ayrı bir yeri var. 2004 yılından beri Darıca halkının sesi olan gazetenizin tüm çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum