Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Güler'den veda konuşması

20.09.2017 tarihinde Gebze’ye atanan Kaymakam Mustafa Güler, Eskihisar’da basın mensupları ve ilçe protokolüyle kahvaltıda bir araya gelerek, 5 yıl boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Güler, Gebze’de görev yaptığı 5 yılın ardından tayinİn çıktığını belirterek bir de veda konuşması yaptı.

Kaymakam Güler'den veda konuşması
28 Haziran 2022 - 16:57 - Güncelleme: 28 Haziran 2022 - 17:05
 Gebze’deki 5 yıllık görevinin sona ermesinin ardından Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ne ataması yapılan Kaymakam Mustafa Güler’in Eskihisar’da basın mensuplarına verdiği kahvaltıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu ve Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın’da katılım sağladı.

ÜLKENİN NERESE GİDERSEK GİDELİM, GÖREVİMİZİ SEVEREK YAPARIZ

Kaymakam Güler, kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında 5 yıllık görevi sırasında çok değerlş dostluklar edindiğini ve Gebze’nin Türkiye ekonomisini yöneten bir ilçe olduğunu söyledi.
37 yıldan bu yana kaymakamlık görevinde bulunduğunu sözlerine ekleyen Güler,’’  Görev yaptığımız her ilçenin bir süresi var. Ben her ilçede sürem ne kadar gerekiyorsa kaldım. Her gittiğim yer özeldi benim. Gebze’de benim 5’inci yılım. 5 yıl bittiği için de yeni bir görev yerine gideceğiz. Son sözü bakanlık söyleyecek. Temmuz’un sonuna kadar bizim kararnamemizin çıkması bekleniyor. Ülkenin neresine gidersek görevimizi severek yaparız. Gebze, Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Türkiye’nin ekonomisi buradan yönetiliyor. ‘’ dedi 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum