Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kastamonu Entegre'ye Türkiye Kalite Derneği'nden 2 yeni ödül

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’ndan ödülle döndü. Firmayı temsilen Kastamonu ve Samsun fabrikalarından konferansa katılan ekipler, Kalite Çemberi Ödülü’nü almaya hak kazandı. Kastamonu Entegre bu ödüllerle birlikte KalDer’e katılım gösterdiği üç yılda toplam aldığı “Kalite Çemberi” ödül sayısını altıya çıkardı. 

Kastamonu Entegre'ye Türkiye Kalite Derneği'nden 2 yeni ödül
08 Kasım 2021 - 11:21 - Güncelleme: 08 Kasım 2021 - 12:05
Sektöründe dünyanın en büyük üreticileri arasında yer alan ve 6 ülkede faaliyet gösteren Kastamonu Entegre, üretimin tüm aşamalarında kalite sisteminin etkin şekilde uygulanmasına yönelik çalışmaları desteklemeye devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışı fabrika çalışanlarından oluşan gönüllü ekiplerin ürün kalitesini ve verimliliği artırmaya yönelik projeleri her yıl KEAS Global Kalite Zirvesi’nde değerlendirmeye alınıyor. Ödüle değer bulunan projeler ayrıca, Türkiye Kalite Derneği (KalDer)’in Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda ve ilgili platformlarda şirketi temsil ediyor. 

Üç Kalite Çemberi ödülünden ikisi Kastamonu Entegre’ye

Kastamonu Entegre’nin 5. Global Kalite Zirvesi’nde ilk üçe giren Kastamonu MDF Fabrikası “Brain Stars”, Samsun Yonga Levha Fabrikası “Tam Otomatik” ve Tarsus Yonga Levha Fabrikası “Zamana Karşı” ekipleri geliştirdikleri projelerle, KalDer Ankara Şubesi 24. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na başvurdu. Değerlendirmelerin ardından üç ekip de saha ziyaretine hak kazanırken; “Brain Stars” pres makinesindeki soğutucu yıldız kolu kırılması sonucu oluşan duruş sürelerini azaltan çalışması, “Tam Otomatik” ise bileme ünitesi ring yıkama süresini kısaltan çalışması ile Kalite Çemberi Ödülü’ne layık görüldü. Böylece etkinlikte dağıtılan üç Kalite Çemberi’nden ikisi Kastamonu Entegre’nin oldu. Yeni ödüllerle birlikte şirketin yarışmaya katıldığı üç yılda toplam “Kalite Çemberi” ödül sayısı altıya yükseldi.

“Kalite Çemberileri’ne katılım bizim için bir gelenek”

KalDer Kalite Çemberi ödülüne değer görülen ekipleri kutlayarak başarılarının devamını dileyen Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Türkiye Kalite Derneği Kalite Çemberleri Paylaşım Konferans’ında daha önce dört farklı ekiple aldığımız ödüllere yenilerini eklediğimiz için mutluyuz. Kalite Çemberleri ödülleri bizim için bir gelenek haline geldi. Her yıl farklı ekiplerle bu etkinliğin bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fabrikalarımızda geliştirilen bu projeler çalışan motivasyonuna önemli katkıda bulunurken,  üretimde kalite ve verimliği bir üst noktaya taşımanın yollarını da keşfetmemizi sağlıyor. Yeni fikirlerin filizlenmesine ortam sağlayan tesis yöneticilerimizi ve projeleriyle bize yeni ufuklar açan tüm ekipleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum