Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kastamonu Entegre, TalentTree ile ilk 100'de

Toptalent.co kariyer sitesi, Türkiye'de yılın en beğenilen yetenek programlarını seçti. En beğenilen 10 programı ve alfabetik olarak sıralanmış en beğenilen 100 program belirlendi.

Kastamonu Entegre, TalentTree ile ilk 100'de
18 Haziran 2021 - 08:30
“TOP 100 Talent Program” listesinde Kastamonu Entegre - TalenTree Gelişim Yolculuğu ile ilk 100 program arasında yer almayı başardı. Türkiye’nin ve dünyanın en iyi şirketlerinin 113 yetenek programının yer aldığı yarışmada e-mailing, sosyal medya ve reklamlar ile 653.322 kişiye erişildi. Yarışmada ayrıca üniversite öğrencisi ve yeni mezun 23.850 yetenek oy kullandı. Değerlendirmeler sonrası Türk Havacılık Uzay Sanayi ilk sırada yer alırken, Hayat Holding firmalarından Kastamonu Entegre’de TalenTree Gelişim Yolculuğu programı ile listede yer buldu.

TALENTREE GELİŞİM YOLCULUĞU

Hayat Holding bünyesinde ağaç bazlı panel sektöründe üretim yapan Kastamonu Entegre, Türkiye'de 1. Avrupa'da 4. dünyada ise 6. sırada yer alarak küresel bir güç haline gelmiştir. TalenTree Gelişim Yolculuğu ile 2 ay boyunca öğrenciler çeşitli webinarlar, eğitimler, lider buluşmaları ile kendilerini geliştirecek, hibrit çalışma modelini deneyimleyecek, mentorleriyle fark yaratacak bir proje üzerinde çalışacaklar. Program sonrası part time staj/full time iş fırsatı öğrencileri bekliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum