Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karslılar Derneği, vatandaşlara maske dağıttı

Özellikle bölgemizde yoğun olarak görülen covid-19 vakalarının önüne geçilebilmesi için alınan tedbirlerden olan maske kullanımına bir destek de Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden geldi.

Karslılar Derneği, vatandaşlara maske dağıttı
17 Aralık 2020 - 21:33
Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen ve Yönetimi, İstasyon Caddesi'nde yaptıkları çalışmalarda  korona virüs mücadelesinde maskenin önemine dikkat çekmek için 5 Bin Adet maske ve covid-19'dan korunma kurallarının yer aldığı el ilanları dağıttılar.
Çocukları da düşünen dernek yönetimi, çocuklar için hazırlanmış çok sayıda maskeyi de dağıtırken, vatandaşlar, Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine teşekkür ettiler.
Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen, '' İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, virüs azalacağına gittikçe artıyor. Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durmaları, hane halk dışındaki kişilerle temas edilmemesi ve ev ziyaretlerinden kaçınılması gerekiyor. Covid-19 virüsünün yayılmasını engellemek için resmi ve özel kurumlar önlemler alıyorlar. Biz de Darıca Karslılar Derneği olarak, toplumsal farkındalık oluşturmak için tek kullanımlık maskeleri  halkımıza ücretsiz dağıtıyoruz. Virüsün yayılmasını engellemede hijyen ve sosyal mesafenin yanında, maskenin de önemine dikkat çekmek için yaptığımız bu farkındalık etkinliğinde, bir nebze de olsa virüs mücadelesine katkı sağlayabilirsek mutlu olacağız" dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum