Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARSDER, yeni binasının açılışını yapacak

Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, kendilerine ait yeni hizmet binasının açılışına hazırlanıyor.

KARSDER, yeni binasının açılışını yapacak
19 Ekim 2021 - 23:32 - Güncelleme: 19 Ekim 2021 - 23:42
Kısa adı KARSDER olan Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen, kısa bir süre önce dernek yönetimi tarafından satın alınıp tadilatını yaptıkları Kazım Karabekir Mahallesi, Cömert Sokak üzerindeki yeni hizmet binalarının 30 Ekim 2021 tarihinde saat 14.00’da görkemli bir törenle açılışını yapacaklarını söyledi.
Sadece hemşehrilerini değil, tüm vatandaşları bu mutlu günlerinde yanlarında görmek istediklerini kaydeden KARSDER Başkanı Ali Şen, ‘’ Kuruluşundan bu yana ilk defa derneğimize ait bir yerimiz oldu, bizlere bu konuda maddi ve manevi destek veren her kese yönetim adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. 30 Ekim 2021 cumartesi günü saat 14.00’da  duamızla, sazımızla, sözümüzle, Türkülerimiz’le ve dudağımızdaki söyleşilerimizle açılışımızı yapacağız. Sadece hemşehrilerimiz değil, herkesin o gün burada olması mutluluğumuza mutluluk katacaktır’’ şeklinde duygularını dile getirdi.
Diğer yandan açılışa il, ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda tanınmış isimlerin katılacağı öğrenildi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum