Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARSDER Başkanı Ali Şen'e, 'Gitme kal ' çağrısı sonuç verdi

Darıca Kars İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen’in, geçtiğimiz günlerde görevini bırakacağı yönünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından yönetim kurulu ve üyeler, bugün akşam saatlerinde bir araya gelerek, başkan Şen’e kalması yönünde ricada bulundu. Yapılan ikna çabaları sonuç verirken Ali Şen KARSDER Başkanı olarak kalması yönündeki baskılara kayıtsız kalmadı.

KARSDER Başkanı Ali Şen'e, 'Gitme kal ' çağrısı sonuç verdi
10 Şubat 2024 - 20:37 - Güncelleme: 12 Şubat 2024 - 11:16
2018 yılından bu yana başkanlık görevini üstlendiği )Darıca Kars İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( KARSDER) Başkanlığı görevinden affını isteyen  Ali Şen, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, ‘’ 2018’den bu yana Darıca Karslılar Derneği’nin kıymetli yönetimiyle görevimizi başarılı bir şekilde yönettiğimizi düşünüyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, şubat ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz kongremizde  aday olmamakla birlikte, derneğimizi yeni seçilecek başkan ve yönetimine borçsuz harçsız teslim edeceğiz. Bu süreç içerisinde istemeden de olsa kalbini kırdığım,  tüm dostlarımdan özür diliyor, var sa eğer hakkımı helal ediyorum’’ şeklinde açıklama yapmıştı.
Bu paylaşımın ardından harekete geçen KARSDER Yönetimi ve üyeler, acil bir toplantı talebinde bulunarak bugün akşam saatlerinde dernek lokalinde bir araya geldiler.
Başkan Ali Şen’in de davet edildiği toplantıda söz alan bazı yönetim kurulu üyeleri, Ali Şen’in görevine devam etmesi yönünde ricada bulunurlarken, bazı konuşmacılar ise başkanlığa devam etmesi halinde şeref ve namus sözü vererek her zaman kendisinin arkasında duracaklarının sözünü verdiler.
Sosyal medya hesabın yaptığı paylaşımın ardından, bir çok insanın kendisini telefonla arayıp, bizzat yaptıkları görüşmelerde görevine devam etmesi yönünde ricada bulunduklarını söyleyen Ali Şen, bu ilgi ve güven nedeniyle herkese teşekkür etti.
Toplantıya katılan herkesin Ali Şen’in KARSDER Başkanlığına devam etmesi yönünde yaptıkları baskıya daha fazla dayanamayan Ali Şen, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür ederek görevine devam edeceğini söyledi. Şen bu şekilde bir kez daha güven tazeledi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum