Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karla mücadele tedbirlerini incelediler

Darıca Belediyesi, hafta sonu başlayan ve etkisini arttırması beklenen kar yağışı sonrası teyakkuza geçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek alınan önlemlerle ilgili bilgi aldı.

Karla mücadele tedbirlerini incelediler
14 Şubat 2021 - 14:22
Meteoroloji Müdürlüğü’nün uyarıları sonrası teyakkuza geçen Darıca Belediyesi, tedbirleri arttırdı. Kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Darıca Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde karla mücadele ekipleri oluşturdu.

50 KİŞİLİK PERSONEL
Darıcalıların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, 4 kamyon, 4 kazıyıcı yükleyici, 2 tuzlama robotu, 1 ekskavatör, 1 greyder, 9 Pikap ve 50 kişilik karla mücadele ekibiyle hem tuzlama hem kar temizleme hem de kar küreme çalışmaları yürütecek. Kar yağışı öncesi teyakkuza geçen Darıca Belediyesi, karla mücadele ekipleriyle birlikte 7/24 mesai gözetmeksizin Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak için çalışacak.

KARA VE BIYIK BİLGİ ALDI
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da şantiyeyi ziyaret ederek karla mücadele çalışmalarını inceledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, alınan tedbirler ve çalışmalar hakkında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya bilgi verdi. Darıcalıların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için her türlü çalışmanın tamamlandığını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, deneyimli personelle acil durumlara hazır olduklarını söyledi.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR
Marmara bölgesinde olduğu gibi Darıca’da da kar yağışı etkili olurken Darıca Belediyesi’ne bağlı ekipler, karda yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını da besliyor. Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleri, soğuk havada sokakta kalan can dostlarını unutmadı. Ekipler ilçe genelinde belirlenen noktalara aralıksız mama takviyesi yaparken, su kaplarını da dolduruyor.
 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum