Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Kariyer Günleri"nde Kale Okulları İŞKUR işbirliği

Tuzla Kampüs Kale Okulları Okul Rehberliği ve Okul İdaresinin İŞKUR’la işbirliğiyle başlattığı Kariyer Günleri etkinliği, veli ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

"Kariyer Günleri"nde Kale Okulları İŞKUR işbirliği
16 Nisan 2021 - 11:40
Sadece eğitim değil, mezun olduktan sonra da öğrencisinin yanında olan Kale Okulalrı, çeşitli kariyer etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor.

Tuzla Kampüs Kale Okulları okul rehberliği ve okul idaresinin İŞKUR işbirliğiyle başlattığı “Kariyer Günleri” etkinliğinde aktif meslek sahipleri, öğrenciler ile buluştu. Kariyer Günlerinde İŞKUR aracılığı ile görevli Psikolog Özlem Akkel ve Yazılım Mühendisi Fatih Karaken, öğrencilerle bir araya gelerek onların merak ettikleri tüm soruları yanıtladılar.

Bu etkinlikten önemli faydalar sağlayan öğrenciler, gelecekte belirli mesleklerde onları nelerin beklediğini, mesleği icra eden gerçek meslek sahiplerinden öğrendi. Profesyonellerin deneyimlerinden faydalanan öğrenciler, hayalindeki meslekler konusunda bilgi sahibi oldu. Kale yönetimi, bu tarz etkinliklerle öğrencileriyle sadece eğitim hayatında değil, mezun olduktan sonra da ilgilendiklerini belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum