Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karısını vurup intihar etmişti; Olayın nedeni, kıskançlık!

Darıca'da, 22 yıllık eşi Muhlise Demirel‘i (42) tabancayla vurduktan sonra başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar eden Yusuf Demirel’in (44), eşiyle kıskançlık yüzünden tartıştığı ve daha sonra da olayın meydana geldiği öğrenildi

08 Aralık 2021 - 13:21 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 18:03
Dün öğle saatlerinde, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Ahmet Rasim Caddesi üzerindeki bir sitedeki apartmanda meydana gelen olayda, Yusuf Demirel, kendisi gibi güvenlik görevlisi olan eşi Muhlise Demirel ile tartıştı. Yusuf Demirel tabanca ile eşi Muhlise Demirel’e 5 el ateş etti. Muhlise Demirel bacaklarına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yusuf Demirel daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. 2 çocuk annesi Muhlise Demirel’in ‘imdat’ diye bağırması ve silah seslerini duyan komşuları 112 Acili aradı. Yaralanan Muhlise Demirel, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf Demirel ise yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi. Muhlise Demirel yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alındı.

OLAY KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Olay öncesi, Yusuf Demirel’in, eşiyle kıskançlık nedeniyle tartıştığı ve daha sonra da cinnet geçirdiği öğrenildi. Diğer yandan, Muhlise Demirel’in yerde kanlar içerisinde yattığı sırada olay yerine gelen güvenlik güçlerine, “Her ikimizin de telefonlarını alın” dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum