Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karamollaoğlu Gebze'ye geliyor

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 24 Ekim’deki ilçe kongresi için Gebze’ye gelecek. Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel kongre ile yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

Karamollaoğlu Gebze'ye geliyor
13 Ekim 2021 - 00:33
Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın olağan genel kurulu, 24 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Osman Hamdi Bey Konferans Salonu’ndaki genel kurul saat 14.00’te başlayacak ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu da katılacak. Ocak ayında ilçe başkanlığına atanan Mustafa Türel kongrede tek aday. Teşkilat olarak kongreye hazırlandıklarını vurgulayan Mustafa Türel, “Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz kongremize tüm teşkilat mensuplarımızla beraber hazırlıklarımızı yapmaktayız. Bu hazırlıklar, sorunları büyük ve çözüme kavuşmamış Gebzemiz için önem arz etmektedir.
Kongre Gebzemiz için yeni  bir sayfa olacaktır. Bu sayfada rantın olmadığı, ihalelerin kamuya açık şeffaf olduğu, yağmurlarda küçük göletlere dönüşen yolların, suyun içinde kalan dükkan ve hanelerin olmadığı, yıllardır imar problemi yaşayan mahallerimizin sorunlarının çözüldüğü, çarpık kentleşmenin olmadığı, trafik sorununa çözümün bulunduğu, olası bir depremde yeterli toplanma, barınma ve temel ihtiyaçların giderilebileceği alanların sağlandığı ve daha nice sorunları çözüleceği ve Gebzeli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak nice projelerin olacağı bir sayfa olacaktır” dedi. Türel kongreye tüm Gebzelileri de davet etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum