Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kanser Taraması yapan TIR'ın altına girdi: 4 yaralı

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Darıca'da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ne ait park halindeki TIR’ın dorsesine arkadan çarpan otomobilin ehliyetsiz sürücüsü ve yanındaki biri bayan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Kanser Taraması yapan TIR'ın altına girdi: 4 yaralı
12 Temmuz 2020 - 19:58 - Güncelleme: 12 Temmuz 2020 - 20:06

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, içerisinde 1’i bayan 4 kişinin bulunduğu  otomobilin sürücüsü İ.K.(17) Göçmen Sağlığı Merkezi önünde yaklaşık olarak 1 haftadan bu yana kanser taraması yapan Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ne ait park halindeki 34 BIV.184 Resmi Plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarptı.
Kazada, sürücü İ.K. ile birlikte otomobil içerisinde bulunan K.K (17), S.A.( 16) ve adı öğrenilemeyen 16 yaşındaki bir kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ambulansı ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 4 gencin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, kullanılamaz hale gelen otomobil bulunduğu yerden çekici ile kaldırıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum