Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları yüz yüze eğitime hazır!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ’nın aldığı karara göre yüz yüze eğitime geçiş için okullarda hazırlıklara başlandı.

Kale Okulları yüz yüze eğitime hazır!
20 Şubat 2021 - 12:12
MEB'in açıklamasında, okul sınavları ile beraber haftada kaç gün yüz yüze eğitim olacağı konularına da açıklık getirildi ve okulların açılacağı tarih de belli oldu. 

1 Mart tarihinde okullar açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde gönderilen genelgeyle, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem 1 Mart tarihinden itibaren yüz yüze eğitimin başlayacağı açıklandı. 

Sağlığınız bizim için önemli!

Kale Tasarım Lisesi, Koronavirüs (COVID-19) sürecinde tedbirleri elden bırakmayarak, okulların açılacağı kararının alınması ile bu tedbirlere devam ediyor, ayrıca Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından bilgilendirme ve uyarıları yakından takip ediyor.

Bu kapsamda Kale Tasarım Lisesi okullarında halihazırda uygulanan ve 1 Mart'ta yüz yüze eğitimin başlamasıyla daha da titizlikle uygulanacak önlemler şöyle;

- Okul binasının girişleri ve içerisinde uygun yerlere kurallar, sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği ve öğrencilerin hangi koşullarda okula gelmemesi gerektiğini açıklayan bilgilendirme afişleri asıldı. 
- Okul binası girişleri ve içerisinde uygun yerlerde el antiseptiği bulunduruluyor. 
- COVID-19 bulaşma riskini en aza indirmek için idare ve çalışanlar tedbir içinde bir çalışmaya başlamış olup, Kale Okullarına ait tüm eğitim binaları ve idari binaların dezenfeksiyon iş ve işlemleri için Eczacıbaşı Holding ile iş birliği yapılıyor. 
- Online eğitimde öğrencilere sık sık hatırlatılan pandemi önlemleri, yüz yüze eğitimde de her sınıfa sık sık aktarılacak.

Alınan tüm bu tedbirler doğrultusunda yeni dönem yüz yüze eğitime hazır olan Kale Tasarım Lisesi, Koronavirüs döneminde ‘Önce Sağlık’ ilkesinden vazgeçmiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum