Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları yatırımlarına tam gaz devam ediyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde bir çok şirket yatırımlarını durdurmuş , hatta  kurumlarını kapatma kararı almışken, Kale Okulları yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kale Okulları yatırımlarına tam gaz devam ediyor
14 Mayıs 2020 - 17:17

Bu hafta Tuzla'da Tasarım Teknolojisi Lisesi ile 24. şubesinin açılışını yapan Kale Okulları büyüyen bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın  "1 milyon yazılımcı istihdamı yapacağız."  sözünden sonra hemen çalışmalara başlayan Kale Okulları yetkilileri, Tuzla'daki Teknoloji Lisesi'nin, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğü 12.05.2020 tarihli yazısı ile açılış onayını aldı. Böylelikle Pandemi nedeniyle tek bir kişiyi bile işsiz bırakmayan kurum yeni istihdamlar yaratmanın gururunu da yaşıyor.

AZAK; İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak yaptığı açıklamada "Bu zor süreçte milletimizin yanındayız, elimizden geleni eksik etmeden istihdama katkı sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın pandemi sürecini yönetme liderliğine güveniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın mili duruşunu benimsiyoruz ve her daim devletimizin yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Yeni kurumumuz inşallah birçok kişiye ekmek kapısı olacak. Mezun olan öğrencilerimiz  ise öncelikle vatanına sonra ailesine katkı sağlayacak. Okulumuz hayırlı uğurlu olsun." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum