Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları uzaktan eğitimde yeni yazılım geliştirdi

Özel Kale Okulları Teknoloji kolejleri uzaktan eğitim de yeni bir yazılım geliştirerek eğitim sektöründe farkını gösteriyor.

Kale Okulları uzaktan eğitimde yeni yazılım geliştirdi
23 Ağustos 2020 - 12:37 - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 - 12:44

Eğitim sektöründe pandemi sürecinde başarılı işlere imza atan Özel Kale Okulları yüz yüze eğitim için tüm hazırlıklarını tamamlayarak öğrencilerini bekliyor.
Yüz yüze eğitim süreci başlayana kadar online eğitimlerine de ara vermeden devam eden Özel Kale Okulları, Online eğitim için sürekli yenilikler yaparak veli ve öğrencilerine teknolojinin kolaylıklarını sunuyor.
Özel Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak yaptığı açıklamada; ''Çocuklarımızın eğitimini aksatmadan yüz yüze eğitime kadar online eğitim ile yanlarında olacağız ve online eğitime kolay ulaşım sağlamaları takip edebilmeleri için de desteğimizi her zaman ön planda tutacağız. Siz değerli veli ve öğrencilerimize online eğitim sürecinde yaşanalabilecek tüm olumsuzlukları önleyecek yeni geliştirilen sitemizle gideriyoruz. Geliştirilen sistem doğrultusunda sitemize giriş yapan öğrenciler tek tıkla kendi sınıf ve derslerine kolaylıkla ulaşabilecekler. Gelişen ve üreten eğitime öncülük eden Kale Okulları teknolojiye ne kadar önem verdiğini kanıtlıyor.Uzaktan eğitim sisteminin altyapısını ve tüm aşamalarını Sakarya'da bulunan Teknoloji kolejlerimizin yöneticileri Bünyami Ağbal ve Bayram Çetinkılıç başkanlığında bulunan teknoloji koleji ekibi ile süren çalışmalar sonucunda eğitim sektöründe ilki oluşturan sistem doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Güçlü akademik kadrosu ile yeniliğe ilerlemeye ve her zaman üretmeye açık olan eğitimcilerimiz öğrencilerimiz için her gün yeni gelişimler ortaya koyuyor. Kurum müdürleri, rehberlik birimleri ve öğretmenleri ile bu süreçte eğitimi hiç aksatmadan sağlığı ön plana alarak öğrencilerimize tam destek sağladılar. Yüz yüze eğitim için gün sayarken online eğitim de yenilikler ortaya koymaya devam ediyoruz. Bu gelişmelere ortak olmak isterseniz sizler de Kale Okulları'nda okumanın ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz'' dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum