Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları, öncü uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekiyor

Pandemi süreci başladığı günden bu yana öğrencilerinin eğitiminin devamı için geliştirdikleri KALE SCHOOLS ONLINE EDUCATION sistemi ile uzaktan eğitim faaliyetlerini etkin kullanan Özel Kale Okulları, eğitimde öncü uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Okulları, öncü uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekiyor
05 Haziran 2020 - 23:09
Bu hafta sonu gerçekleştireceği ve Kale Okulları öğrencisi olsun olmasın ilkokul 2. Sınıftan Üniversiteye Hazırlığa kadar her sınıf grubuna yönelik 6. Türkiye geneli online deneme sınavına hazırlıklar devam ediyor. 
Pandemi sürecinin başladığı günden bugüne kadar Kale Okulları'nın kendi öğrencilerine sunduğu online eğitim ve online deneme sınavları, Kale Okulları öğrencilerinin başarılarını özellikle öğrencilerin okullarından ve öğretmenlerinden uzak kaldığı bu dönemde bir adım daha yukarı taşıyor. Geçtiğimiz haftalarda uzaktan eğitim faaliyetleri kapsamında Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Sakarya Geneli Online Deneme Sınavında Kale Okulları Öğrencilerinin başarısı göz doldurmuş ve Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Kale Okulları’na teşekkürlerini iletti.  Adapazarı ve Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden gelen teşekkür de ise Özel Kale Okulları Öğrencilerinin, Milli Eğitim Müdürlüklerince gerçekleştirilen online deneme sınavlarında özellikle Türk Dili ve Edebiyatı dersi Sakarya İl ortalamalarının çok daha üstünde puanlar aldığı gözükmekte ve Sakarya'da gerçekleştirilen online deneme sınavında genel başarı sıralamasında ilk sıralarda en çok öğrenci sayısı Kale Okullarına ait olduğu açıklandı. 
Kale Okulları öğrencilerinin bu başarısından memnun olan velileri okul idarelerine teşekkür metinleri göndermeye devam ediyor. Öğrencilerin süreç boyunca gerek online eğitim gerek online deneme sınavları gerek çeşitli yarışmalar ve etkinlikler ile evlerinde kaliteli vakit geçirmesi sağlandı. Özellikle Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarına Artvin’den Edirne’ye, Samsun’dan Mersin’e katılım olması öğrencilerin tüm ülke genelinde başarılarını izlemleme ve karşılaştırma da etkin olmuş, ayrıca hatalı yada eksik noktalarında öğretmenlerinden aldıkları online yüz yüze eğitimler ile de bu eksiklikleri gideriliyor. Süreç boyunca okul idaresi ve öğretmenlerine desteğini her fırsatta gösteren Kale Okulları Öğrencilerinin öğretmenleri için çektikleri teşekkür videoları ise gündem olmuştu. 
Kale Okulları öğrencileri, KALE SCHOOLS ONLINE EDUCATION sistemi ile uzaktan eğitim ve Türkiye Geneli Online Deneme Sınavları faaliyetlerine 19 Haziran 2020 tarihine kadar devam edeceğini ve gelecek resmi yazı ile örgün eğitim modelli yüz yüze telafi eğitimlerine 7 kişilik sınıflarda tüm sosyal izolasyon ve tedbirlerin alınarak başlanacağını duyurmuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum