Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları'ndan ses getiren eğitim brifingi!

Kale Okulları gerek yüz yüze, gerekse pandemi döneminde gösterdiği online eğitim performansıyla takdir toplarken, velilere yönelik bir başka adımı daha hayata geçirdi. Kale yönetimi velileri ile canlı yayında buluşarak hem geçmiş dönemi değerlendirdi, hem de geleceğe yönelik projelerini velilerine sundu. 

Kale Okulları'ndan ses getiren eğitim brifingi!
07 Mayıs 2021 - 12:57
Kale Okulları, bünyesindeki okullarda okuyan öğrencilerin velileriyle online brifingte buluştu. Diğer bir çok eğitim kurumuna da örnek olan ve 6 Mayıs’ta başlattığı eğitim brifinginde Kale, okul olarak gerçekleştirdiği tüm faaliyetleri, eğitim-öğretim çalışmalarını, etkinliklerini raporlayarak istatiksel olarak velilerine sundu. Bu faaliyet raporunun dışında gelecek yıl öğrencileri bekleyen, eğitimlerine üst düzeyde yön verecek müjdeli çalışmalarını da bu canlı yayında açıkladı. Velilerin yoğun katılım gösterdiği eğitim brifingi velilerce takdir topladı. Canlı yayın esnasında ve sonrasında gelen sayısız teşekkür mesajları, memnuniyet aramaları ile Kale Okulları eğitim de farkını bir kez daha ortaya koydu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Brifingin oldukça başarılı geçtiğini söyleyen Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, öğrenci ve velilerine yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek; “Kale farkını hem eğitimde, hem de sosyal yaşamda her fırsatta gösteriyoruz. Bir çok kuruma örnek olacak şekilde pandemiye rağmen velilerimizle canlı yayında buluştuk. Hem faaliyetlerimizi anlattık, hem de yeni dönemlerde projelerimizi sunduk. Velilerimizde soru ve önerileriyle çalışmalarımızda bizlere güç verdi. Öğrenci, veli, öğretmen ve idari kadromuzla Kale Okulları olarak biz büyük bir aileyiz. Başta öğrenci ve velilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum