Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları'nda toplantılar sürüyor

Kale Okullarında, tüm okullarını kapsayan zümre toplantıları düzenlendi. 

Kale Okulları'nda toplantılar sürüyor
08 Mayıs 2021 - 16:56
Kale Okulları zümre toplantısında tüm zümreler ayrı birimlerde toplanarak toplantılarını gerçekleştirdi. Alınan kararların sağlıklı ve etkin bir biçimde uygulanabilmesi için tüm zümrelerin birbiriyle iletişim halinde olmaları gerektigi belirtildi.

DAHA ÇOK BAŞARI

Toplantıların genel hedefi geçen yıl elde edilen başarıların devamı ve daha üst düzeye çıkarılması üzerine oldu. Dersler, öğrenciler için daha eğlenceli ve öğretici hale nasıl getirebilir sorusu üstünde duruldu ve çalışmaların bu yönde yapılması benimsendi. 

Sınav odaklı çalışmaların haricinde, bilgiye ulaşmanın oldukça kolay olduğu bu dönemde  öğretmenlerin bilgi aktarımının yanı sıra öğrencilere rehberlik etmesi, onları hayata hazırlaması, öğrencilerin zihinsel ve ruhsal gelişimleri için yapılabilecekler de üzerinde durulan konulardandı.

ÖĞRENCİ ODAKLI EĞİTİM MODELİ KALE’DE

“Sosyal ve sportif etkinliklerde yer almak, öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bırakır” diye yola çıkan Kale Okulları, yaptığı yarışmalarla ve etkinliklerle bu sözünün de altını dolduruyor. Bu yönde yapılan çalışmalarda öğrencilerin gelişimini gözlemlemek ise Kale yönetimini mutlu ediyor.

“Her öğrenci başarı duygusunu yaşamalı” düşüncesinde olan Kale Okulları, bunun için öğrencileri ve aileleriyle iş birliği içinde önemli çalışmalara imza atarak bu zorlu süreçte öğrencilerini yalnız bırakmayarak, varlıklarını ve desteklerini kendilerine hissettiriyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum