Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları'nda karne sevinci!

Kale Okulları, Milli Eğitim Bakanlığının okullara gönderdiği yazıya istinaden 18 Haziran 2021 tarihinden itibaren karnelerin E-Okul üzerinden erişime açtığını bildirmiş, isteyen velilere ise basılı karne verilebileceğini  de açıklamıştı. Bugün ise, coşkuyla gerçekleştirilen karne  törenleri ile velilerine “İyi ki Kale’liyiz!” dedirtti! Kale, bu başarılarda emeği geçen tüm öğretmen, idareci, çalışanlara teşekkürlerlerini iletti.

Kale Okulları'nda karne sevinci!
03 Temmuz 2021 - 03:59
Öğrenciler için çok özel ve anlamlı olan bugünde veliler de çocuklarını ve öğretmenleri yalnız bırakmadı; ellerinde çiçeklerle çocuklarına emek veren öğretmenlere ve okullarına gelerek, karne heyecanlarına ortak oldular. 

Kale Okullarında öğrenci ve velilere tatil önerilerinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek iyi tatiller dilekleriyle bir eğitim-öğretim yılı daha sona erdi. Yoğun, yorucu, zaman zaman zorlayıcı, çoğunlukla oyunlu, eğlenceli bir yılı geride bırakan öğrenciler ise tatili haketti.

Her çocuk özeldir!

Kale Okulları örnek olduğu bu eğitim-öğretim modelinde “Her çocuk özeldir!” felsefesini ilke edinerek; bireysel farklılıkları göz önünde tutulup çocuklara bilgi aktarmak yerine, onları düşünmeye, araştırmaya , merak etmeye teşvik eden, en önemlisi öğrendiklerini hayatta nasıl uygulayabileceklerini gösteren bir eğitim programı ile mutlu başarılı, uluslararası iş dünyasının ve 21. yüzyılın beklentilerini karşılayacak nitelikte yeteneklerle donatılmış, özellikli gençler yetiştirmeye devam edeceklerini vurgulayarak, öğrencilere, velilerine iyi tatiller dileklerinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum