Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları'na Bodrum'da büyük ilgi

Kale Okulları’nın Bodrum’da açtığı Yat İnşa ve İnşaat Teknoloji Liseleri’ne Bodrumlular büyük ilgi gösteriyor.

Kale Okulları'na Bodrum'da büyük ilgi
11 Temmuz 2021 - 15:04
Bodrum’la özdeşleşen yat imalatı için dev bir adım atan Kale Okulları, Bodrum’da büyük ilgi görüyor.

Bodrum’un dünyaca ünlü yat imalatına büyük destek olacak çok önemli bir yatırım, ilçeye kazandırıldı. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde bugüne kadar onlarca okul açarak büyük ses getiren Kale Okulları, Bodrum’da da Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi açıyor. Yüzde 100 Eğitim Teşvikli olarak faaliyete geçecek olan okullarla ilgili Kale Okulları Grubu, eğitim kadrosunu en deneyimli öğretmenlerle güçlendirdi, sektör temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinde büyük destek aldı. 

Kayıtları büyük ilgi gören, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okul, sınırlı kontenjanla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim verecek. 

“OKULLARIMIZ BODRUM’A DEĞER KATACAK”
Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Bodrum eğitiminde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacakları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek; “Bugüne kadar Marmara Bölgesi’nde anaokulundan Anadolu Lisesi’ne, meslek liselerinden koleje kadar onlarca okulumuzda binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Ege’nin incisi Bodrum’da da yat inşası lisesi ihtiyacı olduğunu biliyorduk.  Bölgeyi yat inşa konusunda dünya çapında bir konuma getirmek amacıyla açtığımız okul için, Bodrum’dan her kesimden büyük destek aldık. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzu Bodrum eğitiminin hizmetine veriyoruz. Bodrum yat imalatı konusunda dünyada çok önemli bir marka. Bizde Kale Okulları tecrübesiyle bu markayı daha da güçlendireceğiz. Okullarımız Bodrum’a değer katacak” dedi.
 
“KAYITLAR İÇİN ACELE EDİN”
Bodrum ‘un ilk özel Yat İnşa Lisesi olan Kale Okulları Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi için kayıtların devam ettiği, ancak yoğun talep yüzünden öğrenci ve velilerin acele etmesi gerektiğini ifade eden Kale Bodrum Okul Müdürü A. Murat Yardımcı, sadece Bodrum değil, başta Milas olmak üzere çevre ilçelerden de büyük talep olduğunu belirtti. Okul yönetimi olarak Bodrum ve Muğla ilçelerinde de yoğun çalışma içinde olduklarını belirten Yardımcı; “Bodrum için önemli bir değer olacak Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi, Kale Okulları’nın tecrübesi ve kalitesiyle eğitimde çığır açacak. Her iki sektöre de artı değer katacak lisemiz için kayıtlar devam ediyor. Sınırlı kalan kontenjanlarımızı için Ortakent’de bulunan kampüsümüze öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kale Bodrum yönetimi, daha detaylı bilgi almak isteyen öğrenci ve velilerin 0505 677 15 10 numaralı telefondan bilgi alabileceğini bildirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum