Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Meslek Liseleri rakiplerini geride bırakıyor

Uygulamalı eğitimin en güzel örneklerini veren Kale Okulları, öğrencilerin ve velilerin takdirini topluyor. 

Kale Meslek Liseleri rakiplerini geride bırakıyor
25 Şubat 2021 - 13:14
Kale Okulları öğrencilerinden okullarına Röleve  Restorasyon projeleri hazırlayabilmeleri için eğitim-öğretim ve imkan veriliyor. Binanın iç ve dış mimarisine, özgün dekorasyonuna ve taşıyıcı sistemi ile yapı malzemelerine ait mevcut durumunun ölçekli çizimleri ile öğrencilerin yetenekleri gelişiyor.

Kale Okulları’nın teknik meslek liselerinde mesleğe yönelik uygulamayla öğrenciler mesleği hem teknik hem de uygulamalı öğrenerek iş hayatında öne çıkıyor.

Taslak çizimlerin incelenmesi, bina plan etüdü, plan ölçülendirme, projeyi donatma, merdiven çizimleri, zemin kat, bodrum ve normal kat, asma ve teras kat planları çizimi, çatı çizimleri, bina kesit ve görünüş çizimi, proje mahal listeleri oluşturma ve antet çizimi, rölöve ve maket yapma konusunda yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim veren Kale Okulları, bu anlamda rakiplerini geride bırakıyor. 

YENİ ÇİZİMLER ÖĞRETMENLERDEN
Uygulamalı eğitimin en güzel örneklerini sunan Kale Okulları, bir ilke imza atarak, mimari mevcut durumun yerinde ölçümlerle ve teknolojik imkânlardan faydalanılarak yapılan mimari projeyi, Autocad programında çizen Kale öğretmenlerinin yapmış oldukları rölöve çalışmalarıyla taçlandırdı. Çok takdir gören eğitimde ki amaçlarının mimari proje çizimi ve maket yapan nitelikli kişileri yetiştirmek olduğunu vurgulayan Kale Okulları ve öğretmenleri, tüm bu uygulamaları öğrencileriyle birlikte yaparak onların deneyim kazanmasını ve bu sayede meslek hayatına 1-0 önde başlamalarının amaçlandığını dile getirdiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum