Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi Etkinlikleri ile Öğrencilerinin Yanında

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi, yeni etkinlikleri ile velilerinin ve öğrencilerinin motivasyonunu yüksek tutuyor!

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi Etkinlikleri ile Öğrencilerinin Yanında
04 Mayıs 2021 - 17:56
Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi, pandemi sebebiyle evde geçirilen zamanı renklendirme, iletişimi geliştirme ve aile bağlarını kuvvetlendirmek amacı ile aile içi yarışma etkinlikleri düzenledi. Düzenlediği aile içi yarışmalarla, ailenin enlerini tespit ediyor, yarışmayı eğlenceli hale getiriyor! Peki bu en’ler neler?
En iyi kek, yemek yapan
En iyi şarkı söyleyen 
En iyi enstrüman çalan 
En iyi teknolojiyi kullanan
En çok kitap okuyan
En temiz, titiz 
En düzenli aile bireylerini arıyor...

Anne, baba, çocuk, kardeş ve diğer aile üyeleri arasında evlerde gerçekleştirilecek meydan okuma video veya fotoğrafları aileler tarafından Kale Okullarına göndermeye başladılar. Veliler ise böyle bir etkinlikten dolayı memnuniyetlerini belirtirken sonuçlar gelmeye başladı. Kale Okulları öğrencisi Ceyhun Yılmaz, ailesinin de oylaması ile en iyi yemek yapan aile bireyi seçildi.

Kale Okullarının bu etkinlikleri düzenleme amacı sadece eğlence olması için değil öğrencilerin hayat boyu kendi ayakları üzerinde durabilen, etrafındaki insanlardan hizmet beklemeyip kendi işini kendi yapabilen bağımsız bireyler olarak yetişebilmelerini sağlamak...

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi ise bu etkinliklerle ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Kale Okulları olarak eğitim ve öğretimin önemini sindirerek eğitim modelimiz ile rol model olmaya devam ediyoruz. Fakat öğrencilerimizi yetiştirmeyi, onlarla iletişimde olmayı sadece derslerle sınırlandırmıyoruz. Bu etkinleri yapmamızın amacı öğrencilerimizi ilerde kendi ayakları üzerinde durabilen, bağımlı değil bağımsız olsunlar diye beceri kazanmış bireyler olarak yetiştirmek.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum