Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Anaokulu öğrencileri her hafta bir ülkeyi eğlenerek öğreniyor!

Kale Anaokulları inavasyon eğitimleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Kale Anaokulu öğrencileri her hafta bir ülkeyi eğlenerek öğreniyor!
26 Ekim 2020 - 12:54

Kale Anaokulu yöneticileri farklı kültürleri tanımanın önemine vurgu yaparak, farklı kültürleri tanımanın, anlamanın yaratacağı zenginlik, öğrencilerin eğitimlerine yeni boyutlar kazandıracağı düşüncesini benimseyerek, her hafta bir ülkeyi öğrencilerine eğlenerek öğretiyor.

Kale Anaokulları'nda uygulanan planlar, eğitim sistemlerinin dışında, yıllık akademik takvimlerde her gün farklı bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Kale Anaokulları idareci, öğretmen ve öğrencileri her hafta farklı bir ülkeyi oklularının içerisinde adeta yaşatıyorlar. Ekim ayının dördüncü haftasında ise; Kale Anaokullarında Hindistan esintileri yaşandı. Öğrenciler Hindistan'aa özgü olan rengarenk yöresel kıyafetler tasarlayıp, giydiler. Hint müziği eşliğinde doyasıya Hindistan dansı edip hem eğlendiler, hem öğrendiler.

Öğrenciler bu çalışmalarla, Çin'den sonra en büyük nüfusa sahip ülkenin Hindistan olduğunu, Dünyanın en kalabalık 2.ülkesi olduğunu, Hindistan'da yaşayan insanlara Hintli denildiğini, Hint kınası,hintlilerin takıları,süsleri,rengarenk ipek kumaştan yöresel kıyafetler giydiklerini, yöresel danslarını ve dans etmeyi çok sevdiklerini öğrendi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum