Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kadir Gedikli, Darıcalılara teşekkür etti!

Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, kesin olmayan seçim sonuçları sonrası bir açıklama yaptı. Gedikli yaptığı açıklamada, “Seçim süreci boyunca umut olduğumuz tüm Darıcalı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Her birinin cesur yüreklerine sağlık.” dedi.

Kadir Gedikli, Darıcalılara teşekkür etti!
03 Nisan 2024 - 00:25

Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli yaptığı açıklamada “Seçim çalışmalarına başladığımız aralık ayından bu güne birçok partiden teklif gelmesine rağmen biz Darıca'mızın umudu olup partili bir aday olarak değil Bağımsız bir başına bizim tabirimizle bir avuç genç kardeşimizle sizlerin karşısına çıkmayı tercih ettik. Bunun en büyük nedenini şuan ki seçim sonuçların da ki oy dağılımı ve seçime katılmayan 60 bin Darıcalı hemşehrimiz de bunu destekler niteliktedir. İnsanlar partilerin güvenilirliğinden şüpheli olduğu için demokratik hakkını kullanmaya tenezzül bile etmedi.. Kime oy verse kul hakkına girecekmiş gibi düşünüyordu. Oysa biz bize oy veren her bir hemşehrimizi düşünerek onların her bir oylarının değerli yükü ile seçimin son gününe kadar Bağımsız Darıca yürüyüşümüze birçok köklü partilerden daha çok çalışarak devam ettik.

 

Biz isterdik ki

 

Her aday partilerinin ve hergün medyada yer alan parti liderlerinin gücü ile değil de kendi ismi ile bu seçime girebilsin.

 

Seçime aday olarak giren bir önceki dönem belediye başkanı belediyenin öz kaynaklarını kenara koyup seçim çalışması yapabilsin.

 

Eşit şartlarda haklara sahip olunabilen bir seçim olabilsin.

 

Tüm belediyelerde rahatlıkla yer alabilen partiler gibi bizlerin de hakkı olan bazı imkanların çeşitli yalanlarla önü kesilmesin. Biz isterdik ki seçimin geçici olduğu birbirine yaranmak gibi menfaati olan çeşitli oluşumlar tarafından da anlaşılabilsin Elbette ki biz bunların yaşanacağını biliyorduk. Değil mi ki zaten bunlar yaşanıyor diye Bağımsız olarak aday olduk. Dilerim bu çıkışımız başka haksızlıkların önünü keser. Ve daha güzel, belediye bünyesinde bir uğraşımız olduğunda tanıdık birini aramak zorunda olmadığımız daha yaşanılabilir bir Darıca olur. Bu bizim tüm hemşehrilerimiz açısından en büyük kazancımız olacaktır.

 

Seçim sonuçlarına geldiğimizde. Belki beklediğimiz gibi olmadı evet ama bizim Bağımsız Darıca türkümüz tüm Türkiye tarafından dinlendi. Bizim umut olduğumuz çevre ilçelerde hatta illerde bizi görüp seçime giren diğer bağımsız adaylar da oldu. Biz bu çalışmamız ile insanlara bazı şeylerin olabileceğini gösterdiğimiz gibi halkımızın partilere duyduğu güvensizliği de ortaya koyduk.

 

Bu bizce büyük bir başarı.

 

Seçim süreci boyunca umut olduğumuz tüm Darıcalı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Her birinin cesur yüreklerine sağlık.

 

Biz bunun bugün olmayacağını biliyorduk. Yani bu bizim seçimimiz değildi. Biz bizlere destek verenlere bir şeyi hatırlattık. Her gün hiç usanmadan sosyal medya üzerinden ve yüzyüze Darıcamızın Bağımsız yarınlarını anlattık. Bu zihinlerde kalacak. Ve bizler yine haksızlık karşısında susmayacağız.

 

Seçim sürecinde hiçbir menfaati olmadan yanımızda olan gençlerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum. Gelecek onların elinde bağımsız yarınlara ulaşacak.

 

Sizleri seslenişimi şimdilik Necip Fazıl Kısakürek hocamızın şiirinin bir bölümünü Darıcamızı da ekleyerek sonlandırmak istiyorum.

 

Zaman bendedir, Mekan bana emanet. Kim var diye soranlar Ben burdayım elbet. Duysun tüm Darıca, Duysun şimdi. Yeter artık diyen Masumların sesini. Bitsin bu esaret. bu zillet. Hadi ayağa kalk. Bitsin bu hasret.

 

Surda bir gedik açtık. Mukaddes mi mukaddes.. Ey .... rüzgar. artık nereden esersen es..” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum